Upplevelser:
Natur,Träning,Äventyr
Bröllop,Fest,Släkt

Grupp och konferens i Orsa Grönklitt

Är du i startgroparna på att planera årets företagskonferens, en klassresa, ett läger eller kanske familjens släktträff? I hjärtat av Dalarna med utsikt över Siljan och Orsasjön, ligger Orsa Grönklitt!

I Orsa Grönklitt har vi många års erfarenhet av större grupper, event och konferenser. Oavsett om ni ska sätta strategi, stärka teamet med en konferensresa eller riktigt rolig kick off, finns vi här och hjälper er med planeringen. Varva föreläsningar, workshops och möten i moderna konferenslokaler med roliga aktiviteter såsom skidåkning, cykling, team-aktiviteter. 

Orsa Grönklitt är en året-runt anläggning som erbjuder fantastiska miljöer. Här finns möjlighet till aktivering sommar som vinter med alpin- och längdskidåkning, mountainbike, vandring, matskola, älgsafari eller fiske mm. Vi hjälper er att skräddarsy ert program, helt efter era önskemål! Med logi och måltider som utgångspunkt skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans genom att lägga till valfria aktiviteter, underhållning och andra bekvämligheter som passar just er. 

Har du frågor om konferensbokningar och gruppaktiviteter? Hör av dig till oss så berättar vi mer, eller så börjar vi planera er drömkonferens direkt! 

Kontakt oss för information och prisförslag:
Telefon: 0772-280 100
Mail: konferens@orsagronklitt.se

I Orsa Grönklitt har vi rätt verktyg för att hjälpa dig göra just er upplevelse till den allra bästa.

Grupp och konferens - sommar i Orsa Grönklitt

Konferenspaket

Pris från

2 125kr/p

Fika för konferensgrupp - kaffekoppar och läckra bakverk på bordet i Orsa Grönklitt

Ledningsgruppen i Limbygården

Logi 1 natt inkl linne, bäddning och avresestädning,1 x frukost,  1 x fika, 1 x lunch och 1 x middag samt en valfri aktivitet, pris från 2125:-/person exkl moms

Pris från

4 495kr/p

Aktivitetskonferens

Logi 2 nätter inkl linne och bäddning samt 2 x frukost, 2 x lunch och 1 x 3-rättersmiddag på Toppstugan och 1 grillbuffé i Rädsjöstugan samt 1 timmes instruktör för MTB och aktivitet Utmaningen och konferenslokal. Vi avslutar konferensen med 1 pass yoga på Toppstugan med utsikt över Orsasjön.

Pris från

1 995kr/p

Två seniorer för längdlektion av kvinnlig instruktör i Orsa Grönklitt

Träningskonferens

Logi 1 natt i Limbygården inkl 1 x frukost, 1 x lunch och 1 middag i Rädsjöstugan, 1 timmes instruktör i längdåkning. Vi avslutar kvällen med vinprovning. 

5V4A1207

Konferens i härliga Grönklitt

Oavsett vilka behov ni har så kan vi skapa ett upplägg med boende, mat, lokaler och aktiviteter utifrån era önskemål. Vi har moderna möteslokaler för både mindre och större sällskap.

Dags-konferens: Från 295 kr/person inklusive konferenslokal, lunch och 2 st konferensfika

 

3 manliga seniorer i alpinutrustning i en pist i Orsa Grönklitt

Konferensaktiviteter vinter

Vill du ha hjälp att planera kommande konferens? Maila oss på: konferens@orsagronklitt.se

Konferensaktiviteter vår, sommar & höst

Låt oss hjälpa dig planera årets roligaste konferens!

Grupp och konferens - vinter i Orsa Grönklitt

Variation på boende som passar alla grupper och sällskap

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

konferensfika-i-limbygården

Nyfiken på kommande nyheter, läger och erbjudanden? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den senaste information om vad som är på gång i Orsa Grönklitt, samt kommande erbjudanden.

För daglig uppdatering från anläggningen följ oss på Instagram och Facebook.