Upplevelser:
Natur,Träning,Äventyr
Bröllop,Fest,Släkt

Grupp och konferens i Orsa Grönklitt

Är du i startgroparna på att planera årets företagskonferens, en klassresa, ett läger eller kanske familjens släktträff? I hjärtat av Dalarna med utsikt över Siljan och Orsasjön, ligger Orsa Grönklitt!

I Orsa Grönklitt har vi många års erfarenhet av större grupper, event och konferenser. Oavsett om ni ska sätt strategi, stärk teamet med en konferensresa eller riktigt rolig kick off, finns vi här och hjälper er med planeringen. Varva föreläsningar, workshops och möten i moderna konferenslokaler med roliga aktiviteter såsom skidåkning, cykling, team-aktiviteter. 

Orsa Grönklitt är en året-runt anläggning som erbjuder fantastiska miljöer. Här finns möjlighet till aktivering sommar som vinter med alpin- och längdskidåkning, mountainbike, vandring, matskola, älgsafari eller fiske mm. Vi hjälper er att skräddarsy ert program, helt efter era önskemål! Med logi och måltider som utgångspunkt skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans genom att lägga till valfria aktiviteter, underhållning och andra bekvämligheter som passar just er. 

Har du frågor om konferensbokningar och gruppaktiviteter? Hör av dig till oss så berättar vi mer, eller så börjar vi planera er drömkonferens direkt! 

Kontakt oss för information och prisförslag:
Telefon: 0772-280 100
Mail: konferens@gronklittsgruppen.se

I Orsa Grönklitt har vi rätt verktyg för att hjälpa dig göra just er upplevelse till den allra bästa.

Konferens i härliga Grönklitt

Konferensverksamheten i Orsa Grönklitt växer, så också utbudet av ändamålsenliga lokaler, spännande aktiviteter och bekvämt boende.

Bröllop och fest

Bröllop, högtidsdagar eller släktmiddagar?
Oavsett vilken sammankomst det gäller så kan vi erbjuda lösningen! I Orsa Grönklitt finns det många alternativ på både boende, mat och aktiviteter. 

Dagskonferens

Oavsett vilka behov ni har så kan vi skapa ett upplägg med boende, mat, lokaler och aktiviteter utifrån era önskemål. Vi har moderna möteslokaler för både mindre och större sällskap.

Träningsläger

Vi erbjuder bra träningsmöjligheter året runt. Ta med klubben, kollegerna eller kompisarna på härliga träningspass i skön naturmiljö.

Barn och ledare som klättrar vid skolbesök i Grönklitt klätterpark

Skolresor

 Ta med dina lagkamrater, scoutkår eller klass och umgås tillsammans över spännande aktiviteter ute i det vilda. Var med om allt från höghöjdsbana och discgolf till aktiviteter inne i Orsa Rovdjurspark.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Konferens Cykelskylt

Nyfiken på kommande nyheter, läger och erbjudanden? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den senaste information om vad som är på gång i Orsa Grönklitt, samt kommande erbjudanden.

För daglig uppdatering från anläggningen följ oss på Instagram och Facebook.