image

Sportshop och skiduthyrning i Orsa Grönklitt

I Sporthopen finns personal med åratals erfarenhet och passion för att ge våra gäster den bästa upplevelsen i backar och spår.  

I vår Sportshop och skiduthyrning hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. Vi har alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I Skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon eller för dig som vill testa den senaste tekniken. I Sportshopen arbetar personal med många års erfarenhet av skidservice som gärna ser till att din utrustning är på topp. I Sportshopen hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Skiduthyrningen och Sportshopen delar lokal, bakom Gästcenter.

Barn som åker slalom i barnvänlig backe i Orsa Grönklitt

Uthyrning

Här registrerar du de personer som ska hyra utrustning och har även möjlighet att boka tid för uthämtning.  

Salomåkande barn i välpistad backe i Orsa Grönklitt

Regler för hyra

  • Det är förbjudet att rejla med hyrskidor
  • Det är endast tillåtet att åka i spår och pister med hyrda skidor. Inte på t.ex sandade vägar.
20200229 Grönklitt Dag 2 160 Stor (550392)

Utrustning och priser

I skiduthyrningen finns ett stort utbud! Bland annat finns alpint, telemark, längd och snowboard. Även plastpulkor och snowracer finns att hyra.

Glad manlig personal

Om Sportshopen

I Sportshopen finns all utrustning för en härlig dag i snön. Har du egen alpin utrustning som behöver lite kärlek? I vår skidservice ligger det åratal av erfarenhet när det gäller slipning och vallning. Vi hjälper dig så att du och din utrustning är tipp topp tills när du carvar genom manchestern – från första till sista åket. Hos oss hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor.Här hittar du mängder av varor från kända varumärken som passar vårt klimat. Är du ute efter längdskidor finns enklare modeller att köpa här, på Längdcentrum hittar du ett större utbud.

Manlig personal som ställer bindning på slalomskida i Sportshoppen i Orsa Grönklitt

Alpin verkstad

För en lyckad och rolig upplevelse i rekommenderar vi att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service i vår välutrustade verkstad.

5V4A8091

Sortiment i butiken

5V4A8072 Edited

Testa först - köp sen!

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning?
I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15% rabatt på ordinarie pris.

Slalomhjälmar i Sportshoppen i Orsa Grönklitt

Hjälm + goggles

Köp både hjälm och goggles och få 15 % rabatt på ordinarie pris.  Välkomna in i butiken!