Boendeguide

Boendealternativen är många i Orsa Grönklitt – från genuina timmerstugor till moderna lägenheter. Många med ski in/ski out.

Välkommen till Orsa Grönklitt, här finner du ett boende som passar dig. Genom vår boendeguide får du en översikt över våra olika boendetyper och områden. Kanske är det den mysiga stugan med skogen runt knuten du drömmer om, eller den smidiga lägenheten bredvid backen eller spåret. Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till vår centralbokning.

Kartan nedan är interaktiv! Klicka dig gärna runt för att läsa mer om respektive område.

Centrumbyn

Tryggare bokningsvillkor med förlängd avbokningstid till 7 dagar före ankomst

Nu förlänger vi avbokningstiden fram till 7 dagar före ankomst för dig som har bokat boende med vårt avbeställningsskydd. Avbeställningsskyddet kostar 395 kr och de uppdaterade villkoren gäller för alla ankomster fram till 31/10 2021.

Hur vill du bo?

DSCF3923 Stor (550593)

Stugor

Genuina timmerstugor eller nybyggda moderna stugor med milsvid utsikt. Stugalternativen är många i Orsa Grönklitt och är uppdelade i olika områden.

Stuga 2 Stor (93816)

Lägenhet/parhus

Strax nedanför toppen i Orsa Grönklitt med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygdens blånande berg ligger våra lägenheter.

P1020482

Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger centralt i Orsa Grönklitt och är, i och med närhet till spår, backar och vildmarken, en perfekt utgångspunkt för en aktiv semester.

Stuga Limby Stor (93798)

Limbygården

Limbygården är Sveriges största pist- och spårnära uthyrningsstuga med plats för 24 nattgäster och är av traditionellt Dalahantverk.

DSC 4845 Stor (65784)

Vintercamping

Med ett av Grönklitts bästa lägen i direkt anslutning till backarna och spåren ligger vår campingen. Som campinggäst har du tillgång till servicehus, vallabod och en mysig eldpallkoja.