image

Klätterpark i Orsa Grönklitt

Magkittlande äventyr i vår klätterpark!

En spännande nyhet inför sommaren 2022, vi bygger den första etappen av vår klätterpark i Orsa Grönklitt. Spendera timmar av rolig klättring med massor av olika och roliga hinder och Ziplines! 

Vi fortsätter utveckla vår äventyrsprodukt i Orsa Grönklitt och ett bra komplement till våra övriga aktiviteter är en klätterpark. 

Grönklitt Klätterpark består av sex olika banor och Ziplines i varierande svårighetsgrader, där nästan hela familjen kan uppleva ett riktigt äventyr. Banorna kommer vara anpassade för barn och vuxna från 5 år. Totalt finns det 62 olika hinder i banorna som är placerade i olika höjdnivåer.

Vi har 3 gröna banor, 2 blå banor och en röd bana att upptäcka och ha skoj i. 
Ett pass i klätterparken varar i 2,5 timmar, då får ni klättra hur mycket ni vill så länge ni följer våra längd- och ålderskrav för varje bana. Ni köper er biljett baserat på hur gamla personerna som ska klättra är.

Vi har två stycken biljettkategorier: 
5-9 år: 270 kr
10 år och uppåt:  330 kr

Våra längdkrav:
Gröna banor – minst 110 cm lång
Blåa banor – minst 140 cm lång
Röda banor – minst 150 cm lång

Barn under 6 år ska ha med en klättrande vuxen i de gröna banorna, barn under 10 år ska ha med en klättrande vuxen i de blå och röda banorna.

När ni kommer till oss börjar vi med att sätta på er en sele och därefter håller vi en säkerhetsgenomgång och sen får ni gå träningsbanan under uppsikt av en instruktör. Därefter får ni klättra fritt i parken under resten av era 2,5 timmar.

Alla som skall klättra i parken måste fylla i deltagarvillkoren där de godkänner parkens säkerhetsregler. För personer under 18 år måste denna signera av en ansvarig vuxen

Planera in ett härligt äventyr för hela familjen i sommar, vi inviger parken den 1 juli men ni kan redan nu boka in er på sommarens äventyr!

Pappa och dotter som klättrar i Grönklitts klätterpark

Vågar du testa?

Boka en tid redan idag. En bokad tid ger dig 2,5 timmar att fylla med äventyr i vår klätterpark!

H&L01

Födelsedagskalas i Klätterparken

Bjud in dina vänner till ett födelsedagskalas i världsklass! Klättra i parken och avsluta med ett firande i Kafé Koppången. Eller varför inte lägga till en runda i Rovdjursparken? Vi hjälper dig gärna att boka in ditt födelsedagskalas och hjälpa dig göra dagen till ett minne för livet!

Hogt12

Dags för klassen att hitta på något kul? 

Vi hjälper er att fixar ett riktigt bra erbjudande för skolklasser på grundskola och gymnasium som gäller vardagar under terminen. Självklart kan vi även kombinera det med läger, cykling, en tur i Rovdjursparken och lunch!

Vi garanterar er mycket skratt, pirr i magen och härliga minnen!

Frågor och svar

Här hittar du bra information som du behöver veta innan du besöker oss!

Vart löser jag in min biljett?
Vilka längdkrav finns det på respektive bana?
Finns det någon åldersgräns?
Måste jag har en vuxen med mig?
Jag ska följa med till er park, men inte klättra själv. Måste jag lösa biljett då?
Vilka är öppettiderna?
Vad är deltagarvilllkoren?
Vilken typ av information får man innan man börjar klättra?
Kan parken bli fullbokad?
Kan man ha med egen mat?
Vad händer om vädret bli dåligt?
Hogtlogthh

Deltagarvillkor

Alla som skall klättra i parken måste fylla i deltagarvillkoren där de godkänner parkens säkerhetsregler. För personer under 18 år måste denna signera av en ansvarig vuxen. Denna blankett kan skrivas ut här nedan eller vid ankomst till parken. Har du inte fyllt i den får du heller inte klättra.

Dwdwdw