image

Grupp och konferens - i Orsa Grönklitt

Maila oss

konferens@gronklittsgruppen.se

Ring oss

0772-228 01 00

Läs mer

www.moten-konferens.se

Grupp och konferens i Orsa Grönklitt

Är du i startgroparna på att planera årets företagskonferens, en klassresa, ett läger eller kanske familjens släktträff? I hjärtat av Dalarna med utsikt över Siljan och Orsasjön, ligger Orsa Grönklitt!

I Orsa Grönklitt har vi många års erfarenhet av större grupper, event och konferenser. Oavsett om ni ska sätt strategi, stärk teamet med en konferensresa eller riktigt rolig kick off, finns vi här och hjälper er med planeringen. Varva föreläsningar, workshops och möten i moderna konferenslokaler med roliga aktiviteter såsom skidåkning, cykling, team-aktiviteter. 

Orsa Grönklitt är en året-runt anläggning som erbjuder fantastiska miljöer. Här finns möjlighet till aktivering sommar som vinter med alpin- och längdskidåkning, mountainbike, vandring, matskola, älgsafari eller fiske mm. Vi hjälper er att skräddarsy ert program, helt efter era önskemål! Med logi och måltider som utgångspunkt skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans genom att lägga till valfria aktiviteter, underhållning och andra bekvämligheter som passar just er. 

Har du frågor om konferensbokningar och gruppaktiviteter? Hör av dig till oss så berättar vi mer, eller så börjar vi planera er drömkonferens direkt! 

Kontakt oss för information och prisförslag:
Telefon: 0772-280 100
Mail: konferens@gronklittsgruppen.se

I Orsa Grönklitt har vi rätt verktyg för att hjälpa dig göra just er upplevelse till den allra bästa.

Konferenspaket efter teman

H&L02

Upplevelser & äventyr

Hos oss får du en oslagbar känsla att utvecklas tillsammans i en unikt vild och vacker miljö med  spännande och skräddarsydda aktiviteter utanför konferensen. Skapa ert eget äventyr!

IMG 9863

Exotiska möten

Upplev det oväntade med vildmarken runt hörnet. Här finns olika möjligheter för både stora, små och möten. Med närhet till natur, kultur och historia blir konferensen både rolig och innehållsrikt.

Ett sälskap som paddlar kajak i Orsa Grönklitt

Enkla möten

Oavsett vilka behov ni har så kan vi skapa ett upplägg med boende, mat, lokaler och aktiviteter utifrån era önskemål. Vi har moderna möteslokaler för både mindre och större sällskap.

5V4A4922

Träning & hälsa

Här har du möjlighet att träna året runt. Ta med klubben, kollegorna eller familjen på härliga träningspass. Att träna i naturen minskar stress och ger en bättre livskvalité.

Två glas champagne på bord

Nära och kära

Bröllop, högtidsdagar eller släktmiddagar?
Oavsett vilken sammankomst det gäller så kan vi erbjuda lösningen! I Orsa Grönklitt finns det många alternativ på både boende, mat och aktiviteter. 

28I8060

Dagskonferens i Dalarna

Söker du lokal för en dags konferens erbjuder vi såklart även det! 

Konferenspaketdag:
Från 295 kr/person inklusive konferenslokal, lunch och 2 konferensfika.

 

Bo bekvämt och välj mellan flera olika val på stugor

Oavsett vart du bor i Orsa Grönklitt, bor du alltid i närhet till allt. Lämna bilen och njut av naturen!

5V4A5130 Edited

Limbygården

Limbygården är Sveriges största pistnära uthyrningsstuga. Limbygården är traditionellt Dalahantverk och modern teknik i en harmonisk kombination. Huset passar för större sällskap som då slipper gå mellan flera olika stugor och kan umgås dygnet runt men ändå ha separata rum och dela upp sig på två våningar. Perfekt för grupper, företag, släktträffar, högtidsdagar, bröllop, träningsläger och flera familjer samtidigt.

Parhus i Orsa Grönklitt i vackert soligt snölandskap

Mordena och mysiga stugor

På konferensen ska det vara minst lika bekvämt som hemma. I Orsa Grönklitt har vi fem olika boendeområden och 315 stycken olika stugor och lägenheter att välja bland, vilket gör det enkelt att hitta ett boende som passar just alla. 

I Orsa Grönklitt finns massor av aktiviteter som gör er konferens värd att minnas.

22 nedfarter, 130 km längdspår, skoterleder, femkamp, guidade turer och mycket mer! Här hittar ni frisk luft och roliga aktiviteter som ger energi och produktivitet. Tillsammans ser vi till att bygga laganda och sammanhållning.

Familj som åker hundspann i Orsa Grönklitt

Vinteraktiviteter

Ta med dina kollegor på äventyr i vårt vackra vinterlandskap. Njuta av skidåkning på tvären eller längden, upplev magiska fartfyllda äventyr på skoter eller hundspann. Vad ni än väljer kommer ni garanterat skapa fina minnen tillsammans! 

Kvinna åker Zipline i klätterpaken i Orsa Grönklitt

Sommaraktiviteter

I Orsa Grönklitt finns det massor av äventyr och aktiviteter att fylla ert dagsprogram med. Oavsett om ni vill ha aktiviteter för att jobba ihop gruppen bättre eller bara för att ha kul och njuta, så hittar ni garanterat aktiviteter som passar hela gruppen här hos oss!