image

Charmiga och moderna fjällstugor

Lite billigare, lite större, lite lyxigare - här hittar du garanterat stugan som passar just dig!

För en del är boendet en viktig del av upplevelsen, för andra är det en plats att sova på mellan äventyren. I Orsa Grönklitt har vi flera olika stugor att välja mellan och i olika storlekar och prisklasser, vilket gör att det garanterat finns en stuga som passar just dig oavsett hur ditt ressällskap ser ut. 

På semestern ska det vara minst lika bekvämt som hemma. I Orsa Grönklitt har vi fem olika boendeområden och 315 stycken olika fjällstugor och moderna lägenheter att välja bland, vilket gör det enkelt att hitta ett boende som passar just alla. 

Vilken stuga passar just dig för semestern?
Söker du den perfekta skidstugan med bästa ski in/ski out-läget eller stugan med den perfekta vyn att njuta av den varma choklad till efter en härlig dag i skidbacken? Vad du än söker hjälper vi dig gärna i ditt letande efter den perfekta semesterstugan för just din semester. Kontakta oss gärna via chatten eller telefon på +46772 - 280 100.

Stuga med elbilsladdare, WiFi, bastu, braskamin, eller dit din fyrbenta vän får följa med? 
Här hittar du allt från stugor med elbilsladdare, djurtillåtna stugor och stugor med WiFi. Våra prisvärda stugor finns i olika prisklasser och storlekar, allt för att det ska passa just till er semester.

Oavsett vart du bor i Orsa Grönklitt, bor du alltid i närhet till allt. Lämna bilen och njut av naturen!