Pappa med 5 barn som cyklar i Orsa Grönklitt.

Ett äventyr året om

Oavsett vilken tid på året du vill resa och uppleva ett äventyr med naturnära aktiviteter så finns vi här, för just dig!

Under flera år har vi investerat för att utveckla vårt outdoor-pardis till en attraktiv anläggning - året om.

Njut av ett vacker vitt vinterlandskap med framför allt skidåkning, snöskotersafari, hundspann, afterski, fantastiska matupplevelser och roliga barnaktiviteter. En lugnare och färgsprakande höst och vår med aktiviteter som löpning, cykling, rullskidor och vandring. Ett riktigt sommaräventyr med massor av aktiviteter som passa hela familjen med bad i pool eller sjö, ett magkittlande äventyr i vår klätterpark, äventyrsstigar, vattengympa, fiske och mycket mer.

Orsa Grönklitt har något som passar alla - året om!

AA101571

Vinteräventyr

Skapa nya skidminnen tillsamman med familjen i vårt vackra vinterlandskap. Njut av valfriheten, som längdskidåkning genom en storslagen natur, eller åk i våra alpina backar som finns i flera väderstreck.

AA104430

Våräventyr

Ta en paus i vardagen och njut av skidåkning på både längden och tvären. Upplev häpnadsväckande vyer och vårvintern när den är som bäst. När snön tynar bort öppnar vi istället upp för våra barmarksaktiviteter. 

AA105522

Sommaräventyr

I Orsa Grönklitt väntar ett nytt äventyr bakom varje hörn och bäst av allt, här finns något som passar hela familjen! Välj från vår sommarmeny som är fylld av både äventyr och avkoppling. 

HA1319 Stor (466401)

Höstäventyr

Upplev naturens vackra färgskiftningar, plocka bär eller svamp och testa någon av alla aktiviteter. Njut av den underbara hösten i Orsa Grönklitt. 

Par som åker rullskidor på multibanan i Orsa Grönklitt

Skidor - så gott som 365 dagar om året!

Genom att byta snö mot asfalt och fortsätta träna med rullskidor kan du bibehålla och jobba på att utveckla tekniken, konditionen och styrkan. Rullskidor ger en otroligt bra träning för hela kroppen, det är roligt och ger dig möjlighet att slipa på skidtekniken även sommartid. Detta gör att du är bra förberedd för den kommande skidsäsongen.

Våra restyper

AA105376

Längdåkare

AA104896

Utförsåkare

DSC09005

Cyklist

Alpinfamilj Orsa Grönklitt

Familj

Oavsett vart du bor i Orsa Grönklitt och om du bor sommar eller vinter, bor du alltid med närhet till det mesta.