Konferens i Orsa Grönklitt

Konferens i härliga Grönklitt

Konferera hos oss, vi ordnar den perfekta konferensen precis för dig och dina medarbetare. Vi har ett brett utbud av teambildande aktiviteter. Vi kan också erbjuda föreläsningar om kost och träning samt mer avslappnade aktiviteter som yoga och vinprovning. Vi ordnar konferensen efter era önskemål.

Konferenspaket

Pris från

2 125kr/p

Ledningsgruppen i Limbygården

Logi 1 natt inkl linne, bäddning och avresestädning,1 x frukost,  1 x fika, 1 x lunch och 1 x middag samt en valfri aktivitet, pris från 2125:-/person exkl moms

Pris från

4 495kr/p

Aktivitetskonferens

Logi 2 nätter inkl linne och bäddning samt 2 x frukost, 2 x lunch och 1 x 3-rättersmiddag på Toppstugan och 1 grillbuffé i Rädsjöstugan samt 1 timmes instruktör för MTB och aktivitet Utmaningen och konferenslokal. Vi avslutar konferensen med 1 pass yoga på Toppstugan med utsikt över Orsasjön.

Pris från

1 995kr/p

Träningskonferens

Logi 1 natt i Limbygården inkl 1 x frukost, 1 x lunch och 1 middag i Rädsjöstugan, 1 timmes instruktör i längdåkning. Vi avslutar kvällen med vinprovning. 

5V4A1207

Konferens i härliga Grönklitt

Oavsett vilka behov ni har så kan vi skapa ett upplägg med boende, mat, lokaler och aktiviteter utifrån era önskemål. Vi har moderna möteslokaler för både mindre och större sällskap.

Dags-konferens: Från 295 kr/person inklusive konferenslokal, lunch och 2 st konferensfika

 

Vy över kök i en modern stuga i Blåbärsbyn i Orsa Grönklitt

Boende som passar alla!

Hos oss hittar ni boende som passar allt från mindre till större grupper!

Matupplevelser