Närbild på en vedeldad brasa inifrån Rädsjöstugan i Orsa Grönklitt

Rädsjöstugan - en minnesvärd upplevelse

Bastuflott i Orsa Grönklitt - avkoppling och utsikt över sjön i en härlig miljö

Bastuflotten - välkommen in i värmen

Bjud in familj och vänner till en minnesvärd upplevelse

Rädsjöstugan, en idyll vid vattnet, är som en dold skatt för de som önskar ett privat och mysigt samlingsställe under semestern!

Tänk dig en plats där lugnet från Rädsjön kombineras med det knastrande ljudet från en eldpallkoja. Här kan du och ditt sällskap skapa oförglömliga stunder, bortom stadens brus och vardagens stress.

Men det slutar inte där! Precis bredvid stugan ligger vår Batuflotte, en liten flytande pärla som erbjuder er möjligheten att göra er upplevelse vid Rädsjöstugan ännu mer speciell. Föreställ dig solnedgången första parkett medans ni myser inne i värmen. En sådan upplevelse skriver sig själv in i minnesboken.

Så oavsett om ni planerar en familjeträff, en konferens aktivitet, en återförening eller kanske en romantisk get-away, har Rädsjöstugan och Batuflotten allt som behövs för att göra er tid här till något helt och hållet extra.

Våra priser
Rädsjöstugan:
900 kr för 4 timmar, ved ingår. 
Bastuflotten:
1 800 kr, bokningsbart kl 12.00-15.00 eller 17.00-20.00.

För dig som vill skapa än ännu större upplevelse för ditt sällskap genom att koppla på fler aktiviteter, hör av dig till oss på konferens@orsagronklitt.se så hjälper vi dig!

Njut av värmen

Vår bastuflotte är redo att värma er med sitt vedeldade aggregat. Flotten, som står stadigt förankrad, kan bli er egen lilla bastuoas. Den rymmer 8-10 personer och är smart utformad med en avslappnande bastudel, en inbjudande samlingsyta och en uteplats där två bänkar bjuder in till samtal under stjärnorna.

Rädsjöstugan - En gömd pärla

Med plats för upp till 45 personer