image

Närlivs

Har du glömt att packa något inför semestern eller har ni inte plats i bilen? Inga problem, här hittar du ett noga utvalt sortiment som passar bra för alla härliga semestrar.

Vår Närlivs ligger centralt placerat alldeles vid Gästcentrum och skidtorget. Här hittar du ett noga utvalt sortiment med de varor som behövs för en riktig semester! 

Vi har de allra flesta basvaror man kan behöva, ett fint mejerisortiment med laktosfria alternativ, frukt och grönt, ett litet sortiment av kött och chark och självklart även godis och chips! 

Har du glömt shampoot, tvålen, rakhyveln eller solkrämen? Ingen fara, det hittar du hos oss!

Ingen skidsemester är komplett utan en våffellunch. Hos oss hittar ni alla ingredienser som behövs för en lyckad våffellunch. För de stugor som inte har våffeljärn har vi även järn till uthyrning. 

Finns det något bättre än färska frallor till frukost eller ett gott fikabröd till eftermiddagskaffet? Hos oss hittar ni både färskt matbröd och fikabröd som faller de allra flesta i smaken. 

9759008 Fresh Bread And Rolls

Färska frallor

Varje morgon under vintern och sommaren kan ni njuta av goda nygräddade frallor från Närlivs! 

Det vet ju alla att en bra start på semesterdagen börjar med en riktigt god frukost innan man beger sig ut på alla äventyr, hälsar Blåbäret Bärra!

Våffeljärn med sylt och våffelsmet

Våffeljärn

Ingen semester är tillfullo utan ett riktigt god våffellunch! I Närlivs hittar du alla tillbehör för en lyckad våffellunch och här finns även våffeljärn att hyra. 

Pris: 50 kr/dygn

20220110 145130 (1)

Laktofria alternativ

Allergisk? Inga problem, hos oss hittar du både gluten- och laktosfria alternativ! 

20220110 144124 (1)

Ved

Inget stugmys utan en eld i braskaminen! Hos oss hittar du ved till stugan.

7021661 En Hog Med Olika Choklad Bitar

Läsk, glass och godis

Självklart hittar ni även allt som kan behövas för fredagsmyset. Här hittar ni ett bra utbud både av chips, läsksorter, godis och så klart glass!

Baerra Glass 400X250

Bärras bästa glasstips!

Äta glass är väl det bästa som finns! Efter en lång dag full med bus så sitter det fint att svalka sig med en god glass! Min favoritglass är såklart blåbär men det förstod ni väl! Vilken favoritglass är din?