Ica ToGo

Varmt välkomna till Ica ToGo

Har du glömt att packa något inför semestern eller har ni inte plats i bilen? Inga problem, här hittar du ett noga utvalt sortiment som passar bra för alla härliga semestrar.

ICA ToGo ligger centralt placerat alldeles vid Gästcenter och Skidtorget. Här hittar du ett noga utvalt sortiment med de varor som behövs för en riktig semester! 

Vi har de allra flesta basvaror man kan behöva, ett fint mejerisortiment med laktosfria alternativ, frukt och grönt, ett litet sortiment av kött och chark och självklart även godis och chips! 

Har du glömt schampot, tvålen, rakhyveln eller solkrämen? Ingen fara, det hittar du hos oss!

Ingen skidsemester är komplett utan en våffellunch. Hos oss hittar ni alla ingredienser som behövs för en lyckad våffellunch. För de stugor som inte har våffeljärn har vi även järn till uthyrning via Gästcenter.

Eftersom vi är en obemannad butik, säljer vi inte tobaksvaror eller apoteksvaror. Detta säljes istället via Gästcenter. 

Åldersgräns för att handla i butiken är 16 år. Inloggning sker med Bank-id och fungerar endast med Svenskt personnummer.

Finns det något bättre än färska frallor till frukost eller ett gott fikabröd till eftermiddagskaffet? Hos oss hittar ni både färskt matbröd och fikabröd som faller de allra flesta i smaken. Under högsäsongen (Lucia till söndag v.9) hittar du färska frallor från kl. 08.00 på morgonen!

För att komma in i butiken behöver du ladda ner appen i från appstore eller google!

App store  Google play

9759008 Fresh Bread And Rolls

Färska frallor

Varje morgon under vintern från vi öppnar den 13/12 till vecka 9) och sommaren kan ni njuta av goda nygräddade frallor från ICA ToGo! 

Det vet ju alla att en bra start på semesterdagen börjar med en riktigt god frukost innan man beger sig ut på alla äventyr, hälsar Blåbäret Bärra!

 

Frallorna är klara från klockan 08.00 på morgonen!

Utökade öppettider!

ICA ToGo har riktigt bra öppettider!

Med hjälp av mobilappen ICA ToGo kan du handla dina varor nästan när du vill, även när butiken är obemannad. Slipp stressa hem från dagens äventyr och handla i lugn och ro, när det passar dig.

Utanför ICA finns det tydliga skyltar om hur du går tillväga för att handla med appen. 

Välkommen in!

20220110 145130 (1)

Laktofria alternativ

Allergisk? Inga problem, hos oss hittar du både gluten- och laktosfria alternativ! 

20220110 144124 (1)

Ved

Inget stugmys utan en eld i braskaminen! Hos oss hittar du ved till stugan.