Solnedgång över Rädsjön i Orsa Grönklitt

Så mycket Orsa

Sommar i Orsa har aldrig känts bättre! Orsa och Siljansområdet kommer återigen att fyllas med magisk musik och spännande shower under flera kvällar under sommarens bästa högtid! 

Så Mycket Orsa samlar återigen några av Sveriges mest populära artister för att skapa en spelplats som kommer att bli ett absolut måste för alla musik- och teaterälskare.

Skeer, Folketspark i Orsa, kommer att återupplivas åter igen till sommaren! Det här kommer att bli en perfekt plats för att njuta av soliga sommardagar med vänner och familj, med fler evenemang för alla åldrar.

En rad fantastiska artister kommer att gästa Orsa i sommar 2024, några av namnen som är släppta är E-type, Arvingarna, Peter Carlsson och Bo Kaspers Orkester!

Ta med dig familj och vänner, och upplev en magisk sommar som du sent kommer att glömma! Så mycket Orsa är här för att göra dina sommarkvällar oförglömliga, så boka dina biljetter och boende redan idag! 

Information:
  • 19 juli - 16 augusti
  • Skeer, Orsa Folkpark
Boka biljetter

Program för artister som besöker "Så mycket Orsa"

Datum:

19 Juli

Sommar vy över Orsa Grönklitt med skidbackarna i fokus.

E-type

E-Type, svenskt eurodanceband från 90-talet, berömt för hits som "Set the World on Fire", kännetecknas av energisk musik med kraftfulla synthesizers och medryckande melodier.

Datum:

9 Augusti

Sommar vy över Orsa Grönklitt med skidbackarna i fokus.

Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra, svenskt bluesband, kända för energisk musik och starka liveframträdanden, blandar klassisk blues med svenska texter.

Datum:

10 Augusti

Sommar vy över Orsa Grönklitt med skidbackarna i fokus.

Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra, svenskt bluesband, kända för energisk musik och starka liveframträdanden, blandar klassisk blues med svenska texter.

Datum:

16 Augusti

Sommar vy över Orsa Grönklitt med skidbackarna i fokus.

Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester, svenskt popband med jazzinfluenser, kända för mjuk musik, finstämda texter och hits som "Svårt att säga nej". Aktiva sedan 1991.

Njut av en bekymmersfri sommarsemester med vårt mysiga boende!

Hos oss på Orsa Grönklitt finns det inga restriktioner på våra stugor under sommaren – du kan boka precis när det passar dig och stanna så länge du vill. Slappna av och känn dig som hemma på vår vackra destination!

Ta vara på sommaren och utforska massor av roliga aktiviteter.

Oavsett om du föredrar friluftsliv, kultur eller äventyr, finns det något för alla. Välj och vraka bland olika aktiviteter som vandring, cykling, bad, paddling, fiske, konserter, festivaler och mycket mer. Utforska nya platser, lär känna nya människor och skapa minnen för livet. Det är sommaren som gör det möjligt, så se till att du tar vara på varje tillfälle!

DSC04935

Fiskeupplevelse

Fiska i den vackra Rädsjön eller i en närliggande put-and-take-damm intill restaurangen och testa din fiskelycka under semestern i Dalarna.

HA2619 Stor (466453)

Upptäck vildmarken till fots

Upplev fina vandringsleder med stigar och vägar av olika karaktär och svårighetsgrad, och njut av den vackra dalanaturen under semestern i Dalarna.

28I8060 Stor (196941)

Äventyr vid Rädsjön

Rädsjön i Orsa Grönklitt bjuder på massor av äventyr, allt från avkoppling på stranden till spännande aktiviteter som paddling med kanot, kajak eller SUP.

AA105374

Matupplevelser

Semestern i Dalarna bjuder på många möjligheter att uppleva god mat och dryck, vare sig man vill avnjuta en vacker utsikt över Siljan, slappna av vid poolen eller grilla i Rädsjöstugan.

Pojke som springer ut i vattnet från sandstranden i Rädsjön i Orsa Grönklitt

Pool eller sjö...?

I Orsa Grönklitt behöver du inte välja mellan sjö eller pool - här kan du njuta av båda!

Koppla av på den härliga sandstranden eller ta ett uppfriskande dopp i poolen, det är upp till dig. Oavsett vad du väljer så kommer du att uppleva en fantastisk sommar på detta vackra ställe i Dalarna.

Två glada flickor leker i den uppvärmda poolen på Orsa Grönklitt - en rolig och avkopplande stund i vattnet.

Avkoppling vid poolen - njut av sommaren i Dalarna

Boendegäster och restaurangbesökare kan gratis använda poolen som ligger intill Restaurang Ugglan och Björnen under semestern i Dalarna.