Solnedgång över Rädsjön i Orsa Grönklitt

Så mycket Orsa

Så mycket Orsa - festliga musikkvällar

Sommar i Orsa har aldrig känts bättre! Ett helt nytt musik- och underhållningsevent har tagit form och kommer att fylla Orsa och Siljansområdet med magisk musik och spännande shower under flera kvällar under sommarens bästa högtid! Så Mycket Orsa har samlat några av Sveriges mest populära artister för att skapa en spelplats som kommer att bli ett absolut måste för alla musik- och teaterälskare.

Skeer, Folketspark i Orsa, kommer att återupplivas till sommaren och få nytt liv! Det här kommer att bli en perfekt plats för att njuta av soliga sommardagar med vänner och familj, med fler evenemang för alla åldrar.

Bland de högklassiga revy- och teaterföreställningarna kan du uppleva den spektakulära showen med Bamse och hans vänner, som garanterat kommer att få alla barn att sjunga och dansa med. För de vuxna kommer det att finnas en rad fantastiska artister som Sven Ingvars, Lasse Stefanz, Jill Jonsson, Nordman, Atomic Swing och Billy Opel. Det här är bara några av de fantastiska namnen som kommer att gästa Orsa i sommar 2023!

Så varför inte passa på att uppleva sommaren i Orsa på ett helt nytt sätt i år? Ta med dig familj och vänner, och upplev en magisk sommar som du sent kommer att glömma! Så mycket Orsa är här för att göra dina sommarkvällar oförglömliga, så boka dina biljetter och boende redan idag! 

Information:
  • 29 juni - 18 augusti
  • Skeer, Orsa Folkpark
Köp biljetter här

Paket med biljett och boende

Under så mycket Orsa erbjuder vi 3 stycken boendepaket

Pris för 2 pers

3 155 kr

Jill Johnsson sittandes med en gitarr.

Jill Johnsson

I paketet ingår
- Två övernattningar i tvåbäddsrum på Grönklittsgården
- Frukostpaket
- Två entrébiljetter till Jill Johnsson den 3 augusti på Folkets Park Skeer i Orsa. 

Pris för 2 pers

3 155 kr

Bandet Lasse Stefanz, gruppbild med blå bakgrund.

Lasse Stefanz

I paketet ingår
- Två övernattningar i tvåbäddsrum på Grönklittsgården
- Frukostpaket
- Två entrébiljetter till Lasse Stefanz den 18 augusti på Folkets Park Skeer i Orsa. 

Program för artister som besöker "Så mycket Orsa"

Datum

22 & 29 Juli

Bamse och Lova sjunger och dansar

Bamse och Lova sjunger och dansar är en underhållande show för hela familjen, där den populära björnen Bamse och hans vän Lova bjuder på sång, dans och roliga äventyr. Showen är baserad på de kända barnböckerna om Bamse och är fylld med härliga sånger och glada dansnummer som kommer att få alla barn att skratta och sjunga med.

Datum:

3 Aug

Jill Johnsson sittandes med en gitarr.

Jill Johnson

Jill Johnson är en av Sveriges mest framgångsrika country- och popartister.  Jill har vunnit en rad priser och utmärkelser, både i Sverige och internationellt, och har bland annat representerat Sverige i Eurovision Song Contest.

Datum:

9 Aug

Smash Into Pieces

Smash into Pieces är ett energifyllt rockband som levererar en explosiv kombination av starka melodier och kraftfulla gitarriff. Deras dynamiska musik och karismatiska framträdanden får publiken att röra sig och sjunga med.

Datum:

18 Aug

Bandet Lasse Stefanz, gruppbild med blå bakgrund.

Lasse Stefanz

Lasse Stefanz är en av Sveriges mest populära dansbandsgrupper, med en karriär som sträcker sig över fyra decennier. Lasse Stefanz är kända för sina svängiga melodier och sina underhållande liveframträdanden som fått dansgolven att gunga i generationer.

Njut av en bekymmersfri sommarsemester med vårt mysiga boende!

Hos oss på Orsa Grönklitt finns det inga restriktioner på våra stugor under sommaren – du kan boka precis när det passar dig och stanna så länge du vill. Slappna av och känn dig som hemma på vår vackra destination!

Ta vara på sommaren och utforska massor av roliga aktiviteter.

Oavsett om du föredrar friluftsliv, kultur eller äventyr, finns det något för alla. Välj och vraka bland olika aktiviteter som vandring, cykling, bad, paddling, fiske, konserter, festivaler och mycket mer. Utforska nya platser, lär känna nya människor och skapa minnen för livet. Det är sommaren som gör det möjligt, så se till att du tar vara på varje tillfälle!

DSC04935

Fiskeupplevelse

Fiska i den vackra Rädsjön eller i en närliggande put-and-take-damm intill restaurangen och testa din fiskelycka under semestern i Dalarna.

HA2619 Stor (466453)

Upptäck vildmarken till fots

Upplev fina vandringsleder med stigar och vägar av olika karaktär och svårighetsgrad, och njut av den vackra dalanaturen under semestern i Dalarna.

28I8060 Stor (196941)

Äventyr vid Rädsjön

Rädsjön i Orsa Grönklitt bjuder på massor av äventyr, allt från avkoppling på stranden till spännande aktiviteter som paddling med kanot, kajak eller SUP.

AA105374

Matupplevelser

Semestern i Dalarna bjuder på många möjligheter att uppleva god mat och dryck, vare sig man vill avnjuta en vacker utsikt över Siljan, slappna av vid poolen eller grilla i Rädsjöstugan.

Pojke som springer ut i vattnet från sandstranden i Rädsjön i Orsa Grönklitt

Pool eller sjö...?

I Orsa Grönklitt behöver du inte välja mellan sjö eller pool - här kan du njuta av båda!

Koppla av på den härliga sandstranden eller ta ett uppfriskande dopp i poolen, det är upp till dig. Oavsett vad du väljer så kommer du att uppleva en fantastisk sommar på detta vackra ställe i Dalarna.

Två glada flickor leker i den uppvärmda poolen på Orsa Grönklitt - en rolig och avkopplande stund i vattnet.

Avkoppling vid poolen - njut av sommaren i Dalarna

Boendegäster och restaurangbesökare kan gratis använda poolen som ligger intill Restaurang Ugglan och Björnen under semestern i Dalarna.