Orsayrorna - den ultimata sommarupplevelsen!

Här samlas människor från när och fjärran för att uppleva musiken, maten, aktiviteterna och framförallt gemenskapen.

Varje onsdag under fem veckor, med start den 3 juli, kan du njuta av fantastisk musik från musikanterna som spelar utomhus på gator och torg, såväl som inne på pubar och serveringstält. Det här är en av de mest efterlängtade sommarevenemangen i Orsa och lockar människor från hela regionen.

Orsayrorna är den perfekta chansen att uppleva den livliga atmosfären i Orsa på sommaren, medan du njuter av fantastisk musik från lokala och regionala musiker. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, musikälskare, matälskare eller bara vill ha kul - Orsayrorna har något för alla!

Så varför inte ta chansen och uppleva denna spektakulära festival medan du bor bekvämt på Orsa Grönklitt? Från Orsa Grönklitt tar det ca 15 minuter med bil ner till Orsa.

Vi lovar att det blir en onsdag du aldrig kommer att glömma!

 

Information:
  • 3 juli - 31 juli
  • 18:00
  • Orsa centrum
Läs mer

Njut av en bekymmersfri sommarsemester med vårt mysiga boende!

Hos oss på Orsa Grönklitt finns det inga restriktioner på våra stugor under sommaren – du kan boka precis när det passar dig och stanna så länge du vill. Slappna av och känn dig som hemma på vår vackra destination!

Ta vara på sommaren och utforska massor av roliga aktiviteter.

Oavsett om du föredrar friluftsliv, kultur eller äventyr, finns det något för alla. Välj och vraka bland olika aktiviteter som vandring, cykling, bad, paddling, fiske, konserter, festivaler och mycket mer. Utforska nya platser, lär känna nya människor och skapa minnen för livet. Det är sommaren som gör det möjligt, så se till att du tar vara på varje tillfälle!

Sommar i Orsa Grönklitt

Springande ben med vy över Orsasjön i Orsa Grönklitt

Sommaräventyr i Orsa Grönklitt

Upptäck spänningen och äventyret i Orsa Grönklitt denna sommar! Utforska den vackra naturen, upplev de spännande aktiviteterna och skapa minnen för livet. Det här är det perfekta stället att uppleva äventyret på i sommar!

Flickor med midsommarkrans och svergies nationaldräkt

Kalendarium

Det är alltid något spännande på gång i Orsa Grönklitt och vårt närområde! Här hittar du all information om kommande event, tävlingar, träningsläger och högtidsprogram. Missa inte en enda höjdpunkt - skynda att kolla in vårt kalendarium nu.

Ung flicka cyklar i flowtrailen med Blåbäret bärra i bakgrunden - fartfylld cykelglädje i Orsa Grönklitt.

Barnens Grönklitt

Välkommen till Barnens Grönklitt - en rolig och spännande plats för barnen att uppleva! Här finns massor av kul aktiviteter och äventyr för hela familjen. Kom och upptäck vad vi har att erbjuda.