Orsa GRVL 3/8-2024

Ett gravellopp i Orsa Grönklitt

Nu är det dags, för årets populära gravellopp här i Orsa Grönklitt! ORSA GRVL är ett spännande grusvägslopp som tar dig med på en hisnande cykeltur.

Vid start och målgång för tävlingen 11.00 - ca 16.00 kommer multibanan till viss del att vara påverkad, men inte avstängt. 

Välkomna till Orsa Grönklitt 3 augusti 2024 och årets ORSA GRVL-lopp!

ORSA GRVL är ett grusvägslopp som efter starten i Orsa Grönklitt leder dig ut på oändliga grusvägar bort till Näckådalen och Untorp och slingrar sig sedan tillbaka till Orsa Grönklitt. Du kommer att avverka 1 517 höjdmeter på 96 km och 886 höjdmeter på 62 km. Loppet går genom de vackra dalaskogarna med Orsa Finnmark runt hörnet. Det kommer att finnas två vätskekontroller efter vägen men vi uppmanar dig att ta med den dryck och det tilltugg som du behöver för att klara av hela sträckan.

Klasser:
96 km Herrar och Damer motion.
62 km Herrar och Damer Motion.

Åldersgränser:
96 km är öppet för deltagare från 16 år.
62 km är öppet för deltagare från 14 år. Under 14 år i vuxens sällskap.

Anmälan:
Sker via www.svenskalag.se/ckuven och i formuläret under ”våra tävlingar”.

Sista anmälningsdag:
Kommer inom kort. (Ingen efteranmälan.)

Anmälningsavgift:
400 kr betalas sedan in på klubbens bankgiro: 5190-8838. 
Betalningen märks med ”Orsa GRVL”. Anmälan är fullständig när avgiften är betald.

Personuppgifter:
Vi behöver använda dina personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer information än vad som behövs och sparar inte information längre än nödvändigt. Uppgifterna kommer inte användas till något annat än vad som var syftet när de samlades in.

PM
Publiceras på hemsidan och i tävlingskalendern. Där står allt du behöver veta inför loppet.

Arrangörer:
CK Uven i samarbete med Orsa Grönklitt.

Samarbetspartners:
Orsa kommun, Orsa Grönklitt, Saluhallen Orsa, Orsa Stenhuggeri, Morakniv, Kandre, ICA Supermarket Orsa, Matildas keramik, Enervit, Utesport Siljansnäs & ICA Supermarket Orsa.

Priser:
Utlottningspriser på startnummer.

Information:
  • 3 augusti
  • Orsa Grönklitt
Anmälan

Boende som passar alla!

Slappna av och känn dig som hemma på vår vackra destination!

Cykelservice Orsa Grönklitt

Håll din cykel i toppskick med vår professionella cykelservice!

Precis som skidor behöver även cyklar regelbunden service för att fungera optimalt. På Längdcentrum har vår verkstadspersonal års erfarenhet av cykelreparationer och underhåll. Låt oss hjälpa dig att säkerställa att din cykel är i toppskick innan tävlingen!

Boka cykelservice i god tid!

Längdcentrum sommar orsa grönklitt

Outdoorbutik med starka varumärken

På Längdcentrums shop hittar du ett brett utbud av de starkaste varumärkena inom outdoor. Vi har allt du behöver för att utrusta dig för dina äventyr, oavsett om det är på cykeln, i skogen eller på vattnet. Vi är särskilt anpassade för de aktiviteter som finns i Orsa Grönklitt, vilket innebär att du hittar allt från rullskidor och träningskläder till badkläder och fiskeutrustning. Och till sommaren breddar vi sortimentet ytterligare med ännu fler tillbehör för att maximera din upplevelse i vildmarken. Så ta en titt på vårt sortiment och upptäck allt som vår outdoorbutik har att erbjuda!