Mamma och dotter firar morsdag i Orsa Grönklitt

Fira Mors dag i Orsa Grönklitt

Den 29 maj har vi några fina erbjudanden till alla mammor!

Nu på söndag 29 maj är det alla mammors dag och det vill vi såklart vara med att fira! Ge bort en gåva som blir till ett minne för livet - en härlig upplevelse och ett roligt äventyr för hela familjen.

Nu på söndag 29 maj är det alla mammors dag och det vill vi såklart vara med att fira! Ge bort en gåva som blir till ett minne för livet - en härlig upplevelse och ett roligt äventyr för hela familjen.

Under söndagen den 29 maj erbjuder vi tre kanon rabatter för alla mammor:

  • 50 % rabatt på entrébiljetten till Orsa Rovdjurspark (Biljetten kan inte förbokas och köpes endast i entrén till Orsa Rovdjurspark)
  • 50 % rabatt på lunchbuffén på restaurang Ugglan och Björnen
  • 50 % rabatt på trailpass (Vid köp av trailpass inne i butiken på Längdcentrum)

Styr kosan och ta med mamma upp till Orsa Grönklitt på söndag, för en härlig familjedag tillsammans! 

Information:
  • 29 maj
  • 10:00-15:00
  • Orsa Grönklitt

Upplev Orsa Rovdjurspark

DSC03361

Möte med spännande djur

Här lever Sveriges fyra stora rovdjur samt ytterligare ett antal utrotningshotade rovdjur från det norra halvklotet. Missa inte att besöka våra isbjörnsungar vid ert besök!

IMG 9828

Guidad visning

Följ med någon av parkens kunniga djurvårdare och upptäckt några av norra halvklotets stora rovdjur på ett mer exklusivt sätt.

En dag på cykel eller rullskidor

KJ3A1935 Stor (615485)

Flowtrail

Flowtrail banan är en ca 2 km maskingrävd led, med doserande kurvor och massa roliga features. Banan består av en blå och en grön led och passar hela familjen oavsett vilken nivå man ligger på i sin cykling.

MTB cykling i Orsa Grönklitt

Cykelleder

Här hittar ni välgjorda leder på lätt eller medelsvår nivå, perfekta för både nybörjare, motionärer eller dig som tränar inför kommande lopp.

KJ3A0690 Stor (615572)

Rullskidor

Orsa Grönklitt är inte bara ett skidparadis under vintern, även sommaren kan vi erbjuda fantastisk skidåkning, fast med asfalt som underlag.

Njut av en god lunch eller en härlig fika i naturen

Ugglanbjornen1 Stor (84410)

Ugglan och Björnen

På Ugglan & Björnen finns en plats för alla. Här erbjuds kombinationen av restaurang, kafé och bar i samma lokal och även mumsig buffé,

Grilla vid slogbod i Orsa Grönklitt

Fika vid slogbod

Längs stigarna kring Rädsjön finns flera vindskydd med ordnade grillstäder. I direkt anslutning till stugor och lekplatser finns flera grillstäder utsatta.

Längdcentrum sommar orsa grönklitt

Längdcentrum

Längdcentrum är Orsa Grönklitts aktivitets­­centrum och är öppet nästan alla dagar året om. Under sommaren byter instruktörerna inriktning och erbjuder lektioner inom både cykling och rullskidor – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning och vistelse i vildmarken kring anläggningen. 

Förutom uthyrning av cyklar, kanoter, SUP, inlines, rullskidor, fiske­utrustning och de tillbehör som behövs för en aktiv semester, finns här även en outdoorbutik. Upptäck ett sortiment från de starkaste varumärkena inom varje område: fiskeutrustning, löparskor, rullskidor, tillbehör för outdoor och kläder för ett aktivt liv.

Mysig stuga med fantastisk vy och mosklätt tak - avkoppling och naturupplevelser i Orsa Grönklitt.

Boka boende

Oavsett vart du bor i Orsa Grönklitt och om du bor sommar eller vinter, bor du alltid med närhet till det mesta. Här hittar du vackra och moderna fjällstugor med vacker milsvid utsikt utöver Orsasjön och stugor med naturen och skogen alldeles intill stugknuten