MTB cyklar stående vid träd där familj fikar, i Orsa Grönklitt!

Grönklitt Outdoor 14 september

Grönklitt Outdoor 14/9

Den 14 september bjuder vi in alla besökare till en spännande outdoor-dag i Orsa Grönklitt!

Kom och testa en mängd olika aktiviteter under dagen till ett förmånligt paketpris. Det blir något för alla smaker, från cykling och discgolf till fiske. Våra egna instruktörer finns på plats för att hjälpa till och visa de olika sporterna.

Under dagen kommer det även att serveras god mat och dryck. Dessutom får vi besök av lokala företag som visar upp och säljer sina produkter. Detta är ett perfekt tillfälle att upptäcka nya aktiviteter och njuta av en dag ute i naturen.

Programmet uppdateras löpande, så håll utkik efter mer information. Men redan nu kan du spara datumet – den 14 september – och se fram emot en dag fylld av roliga aktiviteter och härlig gemenskap.

Information:
  • 14 september
  • Uppdaterar inom kort
  • Orsa Grönklitt

Ta vara på sommaren och utforska massor av roliga aktiviteter.

Oavsett om du föredrar friluftsliv, kultur eller äventyr, finns det något för alla. Välj och vraka bland olika aktiviteter som vandring, cykling, bad, paddling, fiske, konserter, festivaler och mycket mer. Utforska nya platser, lär känna nya människor och skapa minnen för livet. Det är sommaren som gör det möjligt, så se till att du tar vara på varje tillfälle!