Ljust och modernt vardagsrum i stugan - bekväm soffgrupp och TV i Orsa Grönklitt

Boende i Orsa Grönklitt

Fika för konferensgrupp - kaffekoppar och läckra bakverk på bordet i Orsa Grönklitt

Limbygården

För det lite större sällskapet/gruppen

Nyrenoverat matsalsrum med köksö - stilfull inredning i Grönklitts boende.

Grönklittsgården - vandrarhem med hotellstandard

Hyr en stuga i Orsa Grönklitt - ditt drömboende i Dalarna året runt

Välkommen till Orsa Grönklitt, där varje boende - vare sig under skimrande vinterdagar eller soliga sommarmorgnar - garanterar närhet till äventyr. Upptäck våra fjällstugor med milsvid utsikt över Orsasjön, och njut av naturens lugn med skogen direkt utanför dörren. Med vårt unika läge erbjuder vi ski in/out-upplevelser och direktåtkomst till både slalombackar och cykelleder - en perfekt startpunkt för din semester i Dalarna.

I hjärtat av Dalarna, erbjuder Orsa Grönklitt boenden som passar varje smak och resesällskap. Bland våra fem boendeområden finns det stugor från lyx till prisvärt, vilket gör det enkelt att hitta det perfekta boendet för just dina behov. Utforska våra charmiga fjällstugor och moderna lägenheter genom vår boendeguide, och låt dig förföras av utsikten över de blånande bergen eller den tysta skogen runt knuten. För den ultimata skidupplevelsen, välj en stuga med ski in/ski out-läge och lämna bilen parkerad under hela din vistelse.

Stuga för alla behov
Behöver du ladda din elbil? Våra moderna laddstolpar och stugor med privata laddare väntar på dig. Och för den som inte vill semestra utan sitt husdjur, erbjuder vi djurvänliga boenden som välkomnar hela familjen.

Boende för större sällskap?
Våra flexibla boendealternativ, som Limbygården med egna rum men gemensamma utrymmen, flera närliggande stugor eller parlägenheter med förbindelsedörrar, gör det enkelt att hitta den perfekta lösningen för ditt stora sällskap. Kontakta vår grupp- och konferensavdelning för personlig service och tips på aktiviteter som kan berika din vistelse.

För frågor och bokningar
Vår centralbokning står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att planera din idealiska semester i Orsa Grönklitt. Hitta våra kontaktuppgifter här.

Välkomna till Orsa Grönklitt - där äventyr och avkoppling möts i en härlig harmoni.

Vintrigt snötäckt landskap med stugor och granar - idylliskt vinterparadis i Orsa Grönklitt

Sök boende baserat på bytesdagar

Under vintern bokas våra boenden enligt följande perioder:

Hel vecka: Söndag–söndag
Kortvecka: Söndag–torsdag
Weekend: Torsdag–söndag

Utforska våra olika boenden i Orsa Grönklitt

Varje boendealternativ, från intima skidstugor och lägenheter till rymliga parhus och den nyrenoverade Grönklittsgården, är designat för att komplettera din semesterupplevelse, oavsett vilken storlek det är på ditt ressällskap.

Modernt kök med brasa och matplats - välutrustat kök med mysig atmosfär i Orsa Grönklitt.

Charmiga stugor

Genuina timmerstugor eller nybyggda moderna stugor med milsvid utsikt. Stugalternativen är många i Orsa Grönklitt och är uppdelade i fem olika områden.

Grå soffgrupp i vardagsrum - avkoppling och komfort i Orsa Grönklitts boende.

Moderna lägenheter/parhus

Strax nedanför toppen i Orsa Grönklitt med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygdens blånande berg ligger våra lägenheter.

Konferens vid Limbygården - samtal vid fikabord, idyllisk atmosfär i Orsa Grönklitt.

Vackra Limbygården

Limbygården är en stor pist- och spårnära uthyrningsstuga med plats för 24 nattgäster och är av traditionellt Dalahantverk. Perfekt för stora sällskapet!

Modernt vardagsrum och kök i Grönklittsgården - bekvämt och stilfullt boende i Orsa Grönklitt.

Grönklittsgården

Centralt i Orsa Grönklitt hittar du Grönklittsgården med bästa ski in/out-läge och närhet till längdspår. Rummen har 2-4 bäddar. Nyrenoverat!

Campingområde i Orsa Grönklitt - husvagnar med spikertält omgivet av skog och natur

Boende i naturskön miljö

76 platser och 6 ställplatser, öppet året om och med fantastiskt läge intill backar och spår.

Snötäckt Till Salu-skylt vid stugor till försäljning i Orsa Grönklitt.

Investera i framtiden

Orsa Grönklitt växer. Kanske är det dags att slå till och bygga ett eget kryp in? Håll utkik på vår hemsida efter tomter som blir till salu!

Enkelhet och njutning - så ska semestern vara

Oavsett säsong skapar Orsa Grönklitt förmånliga paket som komplement till ditt boendeval. Äventyrspaket för sommaren och magiska skidupplevelser för vintern - inklusive våra populära Bärraveckor och seniorveckor. Missa inte chansen att boka din jul-, nyårsvistelse eller sportlovsboende i god tid, då högsäsongerna snabbt blir fullbokade.

Lägenhetshus i vacker miljö i Orsa Grönklitt - moderna boenden med grönskande omgivningar

Välkommen som stugägare i Orsa Grönklitt!

Vi hjälper gärna till att hyra ut din stuga/lägenhet under de veckor du själv inte nyttjar boendet. Vi har lång erfarenhet av gästservice och logistik och ser till att du tryggt kan hyra ut ditt boende.

Naturskog med slingrande stig - somrig skönhet i Orsa Grönklitt.

Utforska våra fem olika boendeområden

Här hittar du kartor över våra områden för att få hjälp att hitta en stuga som ligger i närhet till det som passar just dig!

Orsa Grönklitt - en året runt upplevelse

Upptäck Orsa Grönklitts äventyr året runt: från vintermagi till sommarens solsken. Hos oss hittar du alltid massor av aktiviteter att spendera dagarna med, perfekt för hela familjen!