Maskoten Bärra med 3 barn framför sig i alpina kläder

Barnens Grönklitt

Barnsligt kul - året om

Vissa äventyr och upptåg från barndomen glömmer du aldrig. Det är sådana fina minnen vi önskar att barnen ska få med sig efter ett besök hos oss. Ingen är så bra att fixa roligheter som Blåbäret Bärra, i snön, skogen, på cykeln, i backen eller på discogolvet. Blåbäret Bärra har alltid något på gång! 

I Orsa Grönklitt ska barnen ha sin bästa semestervecka på hela året, oavsett när på året man besöker oss.  Tillsammans med Blåbäret Bärra har vi tagit fram massor av roliga aktiviteter som bjuder in till lek och rörelse och många av dem kan du göra på egen hand eller tillsammans med mamma och pappa! 

För oss är det viktigt att alla barn ska kunna fylla sina dagar med äventyr från morgon till kväll, här finns det alltid något kul som väntar runt nästa hörn! 

 

Barn som går fram till Bärra Blåbär

Skidkul med Bärra

Enkelt och skojigt är Bärras ledord när det kommer till skidor. Längd eller alpint. Det spelar ingen roll, det ska vara kul säger Bärra och vi håller med. 

Tjej som cyklar flowtrail i Orsa Grönklitt!

Cykelkul med Bärra

Att lära sig en ny sport ska vara kopplat till glädje och lekfullhet. Därför har vi skapat cykelkul med Bärra, som bygger just på detta.

Flicka som kramar Bärra Blåbär i Orsa Grönklitt

Sommarkul med Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten i Orsa Grönklitt. Bärra är barnens bästa vän och tillbringar sin tid i Blåbärsskogen, med alla sina kompisar.

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten som bor i Blåbärsskogen i Orsa Grönklitt.