Välkommen till X-Gym Grönklitt

Orsas största och modernaste gym

Inför vintern 2022/23 slog vi upp portarna till ett alldeles nytt gym i Orsa Grönklitt! Ett välfyllt gym med en träningsyta på hela 280 kvadratmeter! Här hittar du allt du behöver för att ta din träning till nästa nivå, från stor maskinpark till cardiodel och friviktsyta.

Efter en intensiv dag i backen eller på spåren är X-Gym det perfekta stället att ta sig an ett styrkepass. Här kan du träna hela kroppen med utrustning som passar alla nivåer och mål. Detta är den ultimata träningskombinationen för att nå dina skidåkningsmål och få ut det mesta av din tid här på Orsa Grönklitt.

X-Gym är det nya tillskottet till vår fantastiska anläggning och vi är stolta över att kunna erbjuda dig en unik träningsupplevelse. Så ta chansen att utforska X-Gym och upptäck allt som det här nya gymmet har att erbjuda för att förbättra din prestation på spåren och i backarna. Kom och upplev det själv!

Hur blir jag medlem? 
Du köper ditt medlemskap online via X-gym.se. 
- Välj anläggning på hemsidan.
- Skapa ett kostnadsfritt medlemskap och välj sedan önskat abonnemang.
- Efter köp kommer du att få ett mail från Parakey inom 15 minuter där du följer anvisningarna för att komma in på gymmet med en digital nyckel,  

När kan jag träna? 
Gymmet har öppet året om mellan klockan 05.00-22.30. (Viktigt att man lämnar lokalen 22.30 då larmet går på per automatik.) 

Funkar mitt medlemskap på alla X-Gym anläggningar? 
Ja, medlemskapen gäller på alla våra anläggningar om man väljer det abonnemanget (329 kr/månaden). Vi finns förutom i Orsa Grönklitt även på följande ställen: Funäsdalen, Sollefteå och Sveg. 

Har ni någon åldersgräns? 
Åldersgränsen är 13 år för att få träna utan målsmans sällskap. 

Vart hittar jag duschar och omklädningsrum? 
Omklädningsrum finns i nära anslutning till gymlokalen. Dusch hittar du tills vidare i Grönklitts Längdcentrum, vid stadion en kort promenad ifrån gymmet. 

Varmt välkommen till en fräsch och totalrenoverad lokal med utvalda maskiner av hög kvalitét. Ni hittar oss i Mötestorget, fd. Rovdjurscentrum. 

Hur blir jag medlem?
Hur kommer jag in i lokalen?
Vad händer om jag släpper in andra med min nyckel?
Vad händer om jag är oakstam om utrustningen?
För allas trivsel
Ddddddddddddddd

Bli medlem

Priser X-gym Grönklitt

Dagkort: 165 kr
Grupp dagskort (minst 10 personer): 80 kr/per person
Veckokort: 450 kr
Månadskort: 600 kr
Vuxen 12 mån autogiro: 299 kr/månaden
Ungdom (13-17 år) 12 mån autogiro: 189 kr/månaden
Seniorer 12 mån autogiro:
229 kr/månaden
Årskort för alla anläggningar i X-gym: 329 kr/månaden.

Obs! Vid autogirokort tillkommer en uppläggningsavgift (engångskostnad) på 300 kr!
Vid köp av årskort, är det 3 månaders uppsägningstid! 

28I7997 Stor (161418)

Grupp- och konferens i Orsa Grönklitt

Är du i startgroparna på att planera årets företagskonferens eller kanske familjens släktträff?

Orsa Grönklitt är en året-runt anläggning som erbjuder fantastiska miljöer. Här finns möjlighet till aktivering sommar som vinter med alpin- och längdskidåkning, mountainbike, vandring, matskola, gym, älgsafari eller fiske mm. Vi hjälper er att skräddarsy ert program, helt efter era önskemål!