Bondgårdstur till Liljeholmens bondgård

Välkommen på en oförglömlig sommarupplevelse i Orsa Grönklitt! 

I hjärtat av den idylliska byn Våmhus, endast en kort resa från vår anläggning, öppnar Liljeholmens bondgård upp sina dörrar för en exklusive utflykt som kommer att förgylla din sommar. Varje tisdag från vecka 29 erbjuder vi dig och din familj möjlighet att stiga in i en värld där tiden tycks stå stilla. 

Dagen inleds kl. 11.00 med en häst och vagn-tur genom Våmhus vackra natur och pittoreska bymiljö. Under 45 minuter får du uppleva landskapets fridfulla skönhet från ett helt nytt perspektiv, omsluten av ljud från hästarnas hovar.

Efter vår tur i det gröna, kl 11.45, välkomnar vi dig till en smakrik lunch på gården. Här serveras den traditionella kolbullen, ett smakrikt arv från skogsarbetarna, ackompanjerat av lingonsylt och en uppfriskande dryck. Får våra yngre gäster finns möjligheten att välja pannkakor med sylt, en garanterad favorit. 

Från kl 12.30 tar vi dig på en guidad tur runt Liljeholmens bondgård dår du får möjlighet att komma nära våra fyrbenta vänner. Gården är hem för kor, hästar, får, grisar, höns och kaniner. Det blir en lärdomsrik och interaktiv upplevelse som berikar både stora och små med kunskap om livet på landet.

Denna utflykt är begränsad till 15 deltagare för att säkerställa en intim och personlig upplevelse, med en maxkapacitet av 5 personer per hästvagn. Biljettpriset är 450 kr för vuxna och 350 kr för barn upp till 12 år. Som alltid, är våra yngsta gäster under 1 år välkomna att åka utan extra kostnad. Notera att utflykten kräver minst 4 personer för att genomföras. 

Missa inte chansen att skapa minnen för livet under din vistelse hos oss i Orsa Grönklitt denna sommar. Boka din plats till Liljeholmens bondgård i Våmhus för en tisdag fylld med upptäckter, tradition och gemenskap. Välkomna till en dag i den svenska sommarens tecken!