Bada i Rädsjön

I Orsa Grönklitt slipper du välja mellan bad i sjö eller pool, här hittar ni alternativ för båda två!

Bland det bästa på sommaren måste väl ändå vara sol och bad? I Dalarna finns det många fina badplatser och hos oss i Orsa Grönklitt hittar du en av dem, med fin sandstrand och brygga.

Stranden som ligger bredvid Rädsjön hittar du med gångavstånd från både Längdcentrum och Gästcentrum!

Vår sandstrand är ett riktigt smultronställe för familjen under sommaren. Här hittar du även en fin grillplats, utedass och gunga.

Badkläder finns att köpa på Längdcentrum. Handdukar och uppblåsbara leksaker finns på Närlivs. 

4 måsten för en bra dag på stranden

Solkräm

Självklart måste man ta hand om huden. Under sommaren är solen stark, så glöm inte att packa ner solkrämen till stranden! Har du glömt solkrämen så finns det att köpa på vår Närlivs!

Matsäck

Man blir alltid lite hungrig av att bada. Glöm inte att packa ner lite snack och dryck i väskan! På Närlivs hittar ni massor av tilltugg som passar för en dag på stranden!

Hink och spade

Sandstranden är inte bara till för bad, det är även ett fantastisk ställe att bygga sandslott på! Glöm inte att packa ner hink och spade! Skulle du glömma dem hemma, finns det att köpa på vår Närlivs!

Bok eller tidning

Finns det något bättre att grotta ner sig i en god bok efter ett dop medans man känner solens strålar på sig? Glöm inte att packa ner favorit boken!