Spendera tid tillsammans i Grönklitt Klätterpark

Välkommen till Orsa Grönklitts klätterpark - en plats där spänning och äventyr väntar på dig och dina nära och kära! 

Vi tror att livet handlar om att fira olika stadier och händelser, och vad är ett bättre sätt att göra det än att klättra högt upp i trädtopparna?

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter som passar för alla tillfällen. Planerar du en klassresa eller en födelsedagsfest? Vårt födelsedagskalas i klätterparken är perfekt för barn mellan 5-15 år och innehåller 2,5 timmars klättring följt av en läcker pannkaksmiddag eller hamburgertallrik. För en unik möhippa eller svensexa är vår klätterpark ett utmärkt alternativ där ni kan ha roligt och utmana varandra i trädtopparna. Varför inte ta med kollegorna på en afterwork-aktivitet och upplev en annorlunda teambuildingupplevelse?

Våra banor och hinder är utformade för att utmana och roa, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren klättrare. Våra instruktörer är välutbildade och erfarna och ser till att alla klättrar säkert. Hos oss är inget event för stort eller för litet - vi ser fram emot att hjälpa dig fira alla de speciella stunderna i livet.

Välkommen till Orsa Grönklitts klätterpark där du kan klättra, leka och fira stora och små händelser. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera ett oförglömligt minne!

Barn och ledare som klättrar vid skolbesök i Grönklitt klätterpark

Födelsedagskalas i Klätterparken

Bjud in dina vänner till ett födelsedagskalas i världsklass! Klättra i parken och avsluta med ett firande på PM Kök&Bar. Vi hjälper dig gärna att boka in ditt födelsedagskalas och hjälper dig göra dagen till ett minne för livet!

Klätterpark med pannkakor eller hamburgertallrik och festis, 375 kr/person.
(Min 8 personer utanför öppettider, minst 5 personer under ord. öppettider.)
Maten serveras under PM Kök & Bar ordinarie öppettider. Bokningsbart från 10 maj- slutet av september!

5V4A8807 2

Kicka igång er afterwork på högsta nivå med kall buffé med småplock

Ge dina kollegor en oförglömlig upplevelse och skapa minnen för livet. Utmana er laganda och avslöja företagets riktiga våghalsar i vår spännande Klätterpark. Njut sedan av en smakrik och saftig buffé som bjuder på en fest för era smaklökar.

Pris: 715 kr/per person

För att boka eller få mer information, tveka inte att kontakta oss på konferens@orsagronklitt.se

Grupp och konferens - i Orsa Grönklitt