Manlig personal som hyr ut slalomutrustning i Sportshoppen i Orsa Grönklitt!

Sportshop och skiduthyrning i Orsa Grönklitt

Sportshop och skiduthyrning

I Sporthopen finns personal med åratals erfarenhet och passion för att ge våra gäster den bästa upplevelsen i backar och spår.  

I vår Sportshop och skiduthyrning hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. Vi har alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I Skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon eller för dig som vill testa den senaste tekniken. I Sportshopen arbetar personal med många års erfarenhet av skidservice som gärna ser till att din utrustning är på topp. I Sportshopen hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Skiduthyrningen och Sportshopen delar lokal, bakom Gästcenter.

Hyra av utrustning !
I vår skiduthyrning kan du hyra båda längdskidor, snowboard och alpin utrustning.
Du kan välja mellan att förboka din utrustning i förväg eller att komma på drop-in. Alla som hyr utrustning måste först registrera sig, oavsett om du förbokar eller kommer på drop-in. Enklast gör du det via vår onlineregistrering. 

1) Förbokning i förväg
Bokas din skidutrustning i förväg. Har du ankomstdag en söndag eller torsdag kan du hämta ut din alpina-utrustning redan på kvällen efter kl 15.00, för att slippa kö dagen efter. (Utan extra kostnad!)
Förboka gör du via länken nedan.
2) Drop In - för dig som vill hyra samma dag.
Även om du kommer på drop-in så måste du först registrera dig. Enklast gör du det via vår onlineregistrering.  

Skulle det vara så att du råkat skriva fel i din registrering på till exempel skostorlek osv. är det inget vi inte kan lösa på plats vid utlämning av utrustning. 

I vår verkstad kan du lämna in din utrustning för lite omvårdnad. 
Vi hjälper dig tillexempel med glidvallning, stenslipning, ny montering av bindningar samt. om-montering. 

Sportshopen
Har du råkat glömma vantarna eller understället hemma? Inga problem, i vår shop hittar ni massor av utrustning och kläder som kan behövas under er vistelse. I vår outlet hittar ni även fina kläder till mycket bra priser!

Varmt välkomna in!

Välkommen till Sportshopen

I Sportshopen finns all utrustning för en härlig dag i snön. Har du egen alpin utrustning som behöver lite kärlek? I vår skidservice ligger det åratal av erfarenhet när det gäller slipning och vallning. Vi hjälper dig så att du och din utrustning är tipp topp tills när du carvar genom manchestern – från första till sista åket. Hos oss hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Här hittar du mängder av varor från kända varumärken som passar vårt klimat. Är du ute efter längdskidor finns enklare modeller att köpa här, på Längdcentrum hittar du ett större utbud.

Glad manlig personal

Dåligt med plats i bilen? Hyr utrustning via oss!

I vår Sportshop/uthyrning hittar du den senaste utrustning både inom alpint och längd och som passar både nybörjare och proffs. Här kan du hyra båda telemarksskidor, snowboard, längdskidor, slalomskidor, pulkor, skridskor, snöskor och snowracers. 

Slalomåkande tjejer Orsa Grönklitt

Testa först - köp sen

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning? I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15% rabatt på ordinarie pris.

5V4A8091

Sportshop

I vår shop hittar du allt du kan behöva för din skidsemester. Här finns välkända märken som Salomon, Seger, Hestra, Craft, Teknika, Smith, Swix, Scott, Helly Hansen och Kari Traa m.f.

28I3055 2 Stor (325425)

Ingen skidåkare?

Ingen fara, i Orsa Grönklitt finns det något för alla att göra. Hos oss kan du till exempel hyra pulka, snowracer, skridskor eller snöskor under din vistelse. 

Bild på manlig personal stående framför en arbetsbänk

Alpin verkstad

All skidåkning blir dubbel så mycket roligare om man har välvårdad utrustning. För en lyckad och rolig upplevelse i rekommenderar vi därför att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service till oss i vår välutrustade verkstad. Lämna in kvällen innan så har du dina skidor redo till morgonen dagen efter!

34167571 Colorful Winter Jackets On Hangers In Fashion Store

Outlet - passa på att fynda

Ta en paus i skidåkningen och ägna en stund åt lite shopping. Missa inte ett besök i vår Sportshop under er semester. Här hittar ni även våra outletsnurror med fina produkter till riktigt bra priser!

Passa på att uppdatera garderoben lite inför vintern eller varför inte inför kommande säsong eller en sista julklapp? 

Testa först - köp sen!

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning?
I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15 % rabatt på ordinarie pris.

Slalomhjälmar i Sportshoppen i Orsa Grönklitt

Hjälm + goggles

Köp både hjälm och goggles och få 15 % rabatt på ordinarie pris.  Välkomna in i butiken!