Manlig personal som hyr ut slalomutrustning i Sportshoppen i Orsa Grönklitt!

Sportshop och skiduthyrning i Orsa Grönklitt

Sportshop och skiduthyrning

I Sporthopen finns personal med åratals erfarenhet och passion för att ge våra gäster den bästa upplevelsen i backar och spår.  

I vår Sportshop och skiduthyrning hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. Vi har alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I Skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon eller för dig som vill testa den senaste tekniken. I Sportshopen arbetar personal med många års erfarenhet av skidservice som gärna ser till att din utrustning är på topp. I Sportshopen hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Skiduthyrningen och Sportshopen delar lokal, bakom Gästcenter.

Hyra av utrustning - öppnar i början av december!
I vår skiduthyrning kan du hyra båda längdskidor, snowboard och alpin utrustning. Du använder samma formulär för registrering oavsett vilken utrustning du vill hyra. Skulle det vara så att du råkat skriva fel i din registrering på tillexempel skostorlek osv. är det inget vi inte kan lösa på plats vid utlämning av utrustning. 

För att hyra utrustning av oss går du igenom 4 steg. 
1. Registrera dig (Har du registrerat dig tidigare och inte behöver ändra något eller lägga till en ny person räcker det att du gå vidare till steg 2. 
2. Boka tid för uthämtning. Om du bokar din tid innan ditt besök slipper du vänta i kön för drop-in. 
3. Hämta utrustning.
4. Återlämning av din utrustning.

Vid frågor och funderingar rörande hyra av utrustning läs vår FaQ här nedan.

I vår verkstad kan du lämna in din utrustning för lite omvårdnad. 
Vi hjälper dig tillexempel med glidvallning, stenslipning, ny montering av bindningar samt. om-montering. 

Sportshopen
Har du råkat glömma vantarna eller understället hemma? Inga problem, i vår shop hittar ni massor av utrustning och kläder som kan behövas under er vistelse. I vår outlet hittar ni även fina kläder till mycket bra priser!

Varmt välkomna in!

Välkommen till Sportshoppen

I Sportshopen finns all utrustning för en härlig dag i snön. Har du egen alpin utrustning som behöver lite kärlek? I vår skidservice ligger det åratal av erfarenhet när det gäller slipning och vallning. Vi hjälper dig så att du och din utrustning är tipp topp tills när du carvar genom manchestern – från första till sista åket. Hos oss hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Här hittar du mängder av varor från kända varumärken som passar vårt klimat. Är du ute efter längdskidor finns enklare modeller att köpa här, på Längdcentrum hittar du ett större utbud.

Glad manlig personal

Uthyrningssidan är under uppbyggnad

Vår uthyrningssida är just nu under uppbyggnad, men beräknas vara klar i början av December! 

Slalomåkande tjejer Orsa Grönklitt

Testa först - köp sen

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning? I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15% rabatt på ordinarie pris.

5V4A8091

Sportshop

I vår shop hittar du allt du kan behöva för din skidsemester. Här finns välkända märken som Salomon, Seger, Hestra, Craft, Teknika, Smith, Swix, Scott, Helly Hansen och Kari Traa m.f.

28I3055 2 Stor (325425)

Ingen skidåkare?

Ingen fara, i Orsa Grönklitt finns det något för alla att göra. Hos oss kan du tillexempel hyra pulka, snowracer, skridskor eller snöskor under din vistelse. 

Bild på manlig personal stående framför en arbetsbänk

Alpin verkstad

All skidåkning blir dubbel så mycket roligare om man har välvårdad utrustning. För en lyckad och rolig upplevelse i rekommenderar vi därför att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service till oss i vår välutrustade verkstad. Lämna in kvällen innan så har du dina skidor redo till morgonen dagen efter!

34167571 Colorful Winter Jackets On Hangers In Fashion Store

Outlet - passa på att fynda

Ta en paus i skidåkningen och ägna en stund åt lite shopping. Missa inte ett besök i vår Sport shop under er semester. Här hittar ni även våra outletsnurror med fina produkter till riktigt bra priser!

Passa på att uppdatera garderoben lite inför vintern eller varför inte inför kommande säsong eller en sista julklapp? 

Testa först - köp sen!

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning?
I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15% rabatt på ordinarie pris.

Slalomhjälmar i Sportshoppen i Orsa Grönklitt

Hjälm + goggles

Köp både hjälm och goggles och få 15 % rabatt på ordinarie pris.  Välkomna in i butiken!