Orsa Grönklitt - Ditt hundvänliga resmål i hjärtat av Dalarna

Upptäck Orsa Grönklitts hundvänliga möjligheter

I Orsa Grönklitt välkomnas alla med öppna tassar! Upptäck allt vi har att erbjuda för både två- och fyrbenta resenärer.

I Orsa Grönklitt är vi inte bara passionerade för vintersport och outdoor; vi är lika passionerade för våra fyrbenta vänner! Vi förstår att din hund är en del av familjen, och det är väl självklart att även dem behöver en välförtjänt semester och ska få följa med på resan.

För skidentusiaster erbjuder vi särskilda längdspår där du kan åka tillsammans med din hund. Upptäck vårt härliga vinterlandskap medan du och din hund njuter av snön under skidorna.

Vi har också ett utbud av boenden som välkomnar ditt husdjur. Så när dagens äventyr är över kan du och din hund slappna av och ladda upp inför nästa dags spänning.

Varje år arrangerar vi några hundtävlingar och vi tar gärna emot hundgrupper. Vi är stolta över att årligen vara värd för KM:et för Golden Retriever klubben, en samlingspunkt för alla Golden Retrievers och deras ägare i Sverige.

Vi alltid öppna för att samarbeta med nya hundklubbar och entusiaster som vill skapa nya evenemang eller bara vill ha en plats där de känner sig välkomna med sina hundar.

Stugor i Orsa Grönklitt

Hundvänliga boenden

Söker du ett mysigt boende där din fyrbenta vän är lika välkommen som du?  Här hittar du våra boenden där husdjur är välkomna!

HA1490 Stor (466408)

Utforska naturen

Orsa Grönklitt är den perfekta lekplatsen för din hund. Utforska våra vandringsleder!

För allas trygghet - koppla hunden i spåret

Att hålla din hund kopplad i spåret är inte bara en säkerhetsåtgärd för både din hund och andra skidåkare, det säkerställer också en harmonisk och njutbar upplevelse för alla i Orsa Grönklitts vackra natur.

Längdspår för hundägare

En detaljerad översikt av våra hundvänliga skidspår.

AA106350

Anordna din hundträff hos oss!

Vill du samlas med likasinnade hundentusiaster eller arrangera ett klubbmästerskap? Orsa Grönklitt erbjuder den perfekta miljön för hundträffar och tävlingar. 

Kontakta oss så hjälper vi dig att planera er kommande träff och anpassar den efter era behov!