image

Sommarsemester i Orsa Grönklitt

Sommarsemester med familjen

Barnens favoriter – välj av det uppdukade smörgåsbordet

I Orsa Grönklitt har en satsning gjorts på barnfamiljerna, vilket återspeglas i allt från menyer till tillgänglighet och aktiviteter på plats. Det gör det enkelt för familjen att dela upp sin dag med bad, aktivitet eller bara avkoppling.

Här är det familjen som själv styr hur dagarna skall se ut. Ett smörgåsbord av aktiviteter finns lättillgängliga och öppna under hela säsongen. Balans och motorikbana, Bärras äventyrsstig och lättillgängligt cykelområde är några av exemplen på aktiviteter med fysiska inslag. Vill familjen eller kompisarna utmana varandra finns minigolf, frisbeegolf och bollsportsområdet nära till hands. Oavsett om du söker äventyr och utmaningar eller roliga sportlekar finns det mesta inom gångavstånd från både boende och restauranger.

Utveckla familjens cykling

Cyklister som cyklar över spång i Orsa Grönklitt

Cykellektioner

Vässa tekniken tillsammans med våra duktiga instruktörer på Längdcentrum! Vi har kurser för barn och vuxna, nybörjare såväl som mer erfarna cyklister.

Barn som cyklar flowtrailen i Orsa Grönklitt

Cykelkul med Bärra

Att lära sig en ny sport ska vara kopplat till glädje och lekfullhet. Därför har vi skapat cykelkul med Bärra, som bygger just på detta. 

28I6587 Stor (196626)

Cykel i Orsa Grönklitt

Cyklingen i Orsa Grönklitt erbjuder en stor variation som passar allt ifrån den nyfikna familjen, nybörjar familjen eller den mer erfarna familjen. 

Barnens Grönklitt

28I6359 Stor (108724)

Balans- och motorikbana

Upptäck den vildmarksinspirerade balans-, motorik- och hinderbanan. Den ligger i anslutning till Längdcentrum och innehåller klurigheter och hinder för både fysiska och tekniska utmaningar.

DSC06956

Bollsportsområde

Alldeles i anslutning till restaurangen, minigolfen, put- and takedammen, lekparken, och poolen hittar ni vår multisportsarena. Planerna är i konstgräs och här finns möjlighet att utöva både fotboll, basket och handboll.

28I7518 Stor (196912)

Gratis Pool

Intill Restaurang Ugglan och Björnen hittar ni vår pool, gratis att använda för boendegäster och restaurangbesökare. 

Skylt på Bärras äventyrsstig i Orsa Grönklitt

Bärras äventyrsstig

Här får du använda både styrka och balans för att klara hinderbanor, labyrinter, stockar, stenar och vatten.

Pappa och dotter som klättrar i Grönklitts klätterpark

Familjeaktiviteter

Under sommaren sjuder det av liv och rörelser i Orsa Grönklitt. Varje dag blir till ett nytt äventyr!

28I9625 Original (305117)

Bada i Rädsjön

Här finns en fin badplats med sandstrand och brygga. Ett riktigt smultronställe för familjen, här finns även grillplats och gunga.