Sommarsemester i Orsa Grönklitt

Sommarsemester med familjen

Barnens favoriter – välj av det uppdukade smörgåsbordet

I Orsa Grönklitt har en satsning gjorts på barnfamiljerna, vilket återspeglas i allt från menyer till tillgänglighet och aktiviteter på plats. Det gör det enkelt för familjen att dela upp sin dag med bad, aktivitet eller bara avkoppling.

Här är det familjen som själv styr hur dagarna skall se ut. Ett smörgåsbord av aktiviteter finns lättillgängliga och öppna under hela säsongen. Balans och motorikbana, Bärras äventyrsstig och lättillgängligt cykelområde är några av exemplen på aktiviteter med fysiska inslag. Vill familjen eller kompisarna utmana varandra finns minigolf, frisbeegolf och bollsportsområdet nära till hands. Oavsett om du söker äventyr och utmaningar eller roliga sportlekar finns det mesta inom gångavstånd från både boende och restauranger.

Upplev cyklingen i Orsa Grönklitt

AA104143

Grön, blå eller röd

Här hittar du leder som passar allt ifrån den nyfikna familjen, nybörjaren och den erfarne MTB-cyklisten. Välj mellan rejäla backar både uppför och utför eller lätta skogsstigar. 

AA105054

Kul på hjul

Att barn lär sig bäst via lek, det är det inga tvivel om. I Orsa Grönklitt hittar ni massor av roliga aktiviteter för att utveckla era cykel färdigheter.  

AA104451

Trampa iväg på ett äventyr

Älskar du att cykla mountainbike lika mycket som oss? Runt om i Orsa Grönklitt hittar du ca 50 km lekfulla XC leder!

Sol & bad på en sandstrand

Rädsjön ligger en kort promenad i från skidstadion, där Längdcentrum ligger placerat. Njut av en härlig sandstrand att vila på, efter ett härligt dopp i sjön!

Två flickor som leker i poolen i Orsa Grönklitt

Poollek hela dagen!

Gratis pool för alla boendegäster!

Njut av naturen

Barn som fiskar i Rädsjön i Orsa Grönklitt!

Slipp stöket, hyr utrustning av oss

Längdcentrum är Orsa Grönklitts aktivitets­­centrum och är öppet nästan alla dagar året om. Förutom uthyrning av cyklar, kanoter, SUP, inlines, rullskidor, fiske­utrustning och de tillbehör som behövs för en aktiv semester, finns här även en outdoorbutik.