image

Nyheter i Orsa Grönklitt

Inför var säsong investerar vi i spännande nyheter för att utveckla anläggningen!

Orsa Grönklitt ska vara familjens stora äventyrsparadis, året om. Därav investerar vi i välvalda projekt varje år, för att utveckla både vår sommar- och vinterprodukt. 

Ända sedan skidfantaster upptäckte Orsa Grönklitt i början av 60-talet har vi gjort välvalda investeringar för att utveckla anläggningen till att bli ännu bättre. Genom kundenkäter och omvärldsbevakning följer vi upp på både våra gästers önskemål och framtidens utveckling. 

Här nedan kan du se kommande säsongs roliga nyheter och investeringar! Genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev får du alltid de senaste nyheterna och även fina rabatter, direkt i din mailinkorg. 

Nyheter sommaren 2022

Inför sommaren 2022 kompletterar vi vår sommarprodukt med att bland annat bygga första etappen av vår klätterpark och en ny discgolfbana!

Pappa och son kättrar i höghöjdsbanan i Orsa Grönklitt

Svindlande höjder i vår nya klätterpark

Här hittar du 6 banor och 62 roliga hinder att ta dig igenom, på olika höjdnivåer! Under 2.5 timmar får du leka hur mycket du vill i parken. Vår klätterpark än anpassad för barn och vuxna från 5 år.

Flicka som kastar Frisbee i Orsa Grönklitt

Ny discgolfbana

Vår nya Discgolfbana är professionellt designad av DiscGolfPark och kommer innehålla 18 hål att ta sig igenom. Banan kommer främst bestå av par 3 hål, men det kommer även att finnas några par 4 hål på upp till 200 meter.

Isbjörnsunge leker i vattnet på Orsa Rovdjurspark i Orsa Grönklitt

Tvillingfödsel av Isbjörnar

Ganska exakt ett år efter vår förra isbjörnsfödsel kunde vi fira att vår andra isbjörnshona fått 2 bebisar. Utöver isbjörnsfödsel har vi även våra berguvar och vargar fått bebisar under våren. 

Underhåll/renovering inför sommaren 2022

Inför varje säsong lägger vi även ner tid och pengar på att förbättra våra befintliga produkter. 

Familj som cyklar mountainbike på våra cykelleder i Orsa Grönklitt

Underhåll av cykelleder

Inför varje år lägger vi tid på att renovera och förbättra vår cykelleder. Inför sommaren drar vi om några leder, samt gör vissa leder lite lättare för att passa hela familjen oavsett nivå!

Kvinna som håller i bolueklot på Orsa Grönklitts boulebana

Boulebana

Vår boulebana får sig en uppdatering inför sommaren. Varmt välkomna att spela på vår bana och njut av den storslagna naturen runtomkring.  

Familj runt lägereld i Orsa Grönklitt

Slogbodar

Vi rustar upp och underhåller kring våra slogbodar. Fler av våra slogbodar är lättillgängliga så du kommer åt dem med barnvagn och andra hjälpmedel.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Slalomåkare som går med slalomskidor på axeln

Nyfiken på kommande nyheter och erbjudanden? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den senaste information om vad som är på gång i Orsa Grönklitt, samt kommande erbjudanden.

För daglig uppdatering från anläggningen följ oss på Instagram och Facebook.