Skidmässa 9-10 december

Välkomna på årets bästa skidmässa, med massor av utställare, erbjudande, tävlingar och intressanta föreläsningar.

Så var det äntligen dags igen för årets bästa skidmässa. I år har vi ännu fler utställare på plats och ett fullspäckat schema för helgen. Vi kommer även att tävla ut en hel del fina priser.
En helg ingen skidentusiast vill missa!

Varmt välkomna till två inspirerande dagar, då flera utställare besöker oss och ni har chansen att ställa frågor och testa på lite olika produkter. Utställarna är på plats fredag och lördag kl. 09:00-17:00. 

Fredag den 9/12 klockan 13:00 är ni varmt välkomna till Mötestorget (Gamla rovdjurscentrum), där Enervit kommer finnas på plats för att lansera en stor nyhet!

Leverantörer på plats:
Salomon, Fischer, Madshus,
KV+, Silva, Lillsport, Hestra,
Enervit, Skigo, Rossignol,
Craft, Coxa, Swix, Vasaloppet,
Grönklittstripplen,
Craft Ski Marathon samt
Orsa Grönklitt Ski Marathon

Information:
  • 9 december - 10 december
  • 09:00-17:00
  • Orsa Grönklitt, Skidstadion
Boka boende

Utställare

5V4A0239

Föreläsning med Mats från Enervit

Fredag den 9/12 klockan 13.00 är ni varmt välkomna till Mötestorget (Gamla Rovdjurscentrum), där Enervit kommer finnas på plats för att berätta om deras helt nya line C2:1 Pro, samt föreläsa om varför man ska dricka sportdryck, energi- och återhämtningsprodukter när man är vanlig motionär.

Utöver det kommer de även att lansera en riktigt världsnyhet!

Ta tillfället i akt att ställa dina frågor direkt till ett riktigt proffs och samtidigt testa på deras produkter.

 

Upplev skillnaden med Enervit!

Kvinnlig längdåkare i spåren i Orsa Grönklitt

Längdpaket sön-tors vecka 44-51

Passa på att boka vårt längdpaket i samband med skidmässan!
I vårt längdpaket ingår fyra dygns ospecifierat boende, tre dagars spårkort samt fyra dagars lunch på restaurang Ugglan och Björnen. Vill du dessutom passa på att ta en skidlektion med någon av våra duktiga längdinstruktörer så erbjuder vi 25 % rabatt till dig som bokar detta paket.

Prisexempel för 2 personer: 3 660 kr

5V4A4616

Längdcentrum - vårt bultande hjärta!

Mitt på skidstadion hittar du Längdcentrum, hjärtat som all vår längdverksamhet kretar kring. Här träffar du våra längdnördar, alltså vår kunniga personal som hjälper dig med tips, teknik och all sorts service som har med längdskidåkning att göra

28I3312 Stor (238902)

Skiduthyrning

I samband med längdpremiären öppnar vår Sportshop och skiduthyrning, som ligger alldeles bakom Gästcenter. Här hittar du utrustning med alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon.

Soluppgång över snöbelagd stugby

Säkra ditt boende under skidmässan

Vår skidmässa är ett väldigt besökt event, inte nog för att vi dessutom har öppnat upp våra längdspår för säsongen. Passa på att boka boende i tid!