Skidmässa 15-16 december

Välkomna på årets bästa skidmässa, med massor av utställare, erbjudande och tävlingar.

Så var det äntligen dags igen för årets bästa skidmässa. I år har vi ännu fler utställare på plats och ett fullspäckat schema för helgen. Vi kommer även att tävla ut en hel del fina priser.
En helg ingen skidentusiast vill missa!

Varmt välkomna till två inspirerande dagar, då flera utställare besöker oss och ni har chansen att ställa frågor och testa på lite olika produkter. Utställarna är på plats fredag och lördag kl. 09:00-17:00. 

Information:
  • 15 december - 16 december
  • 09:00-17:00
  • Orsa Grönklitt, Skidstadion
Boka boende med 15 % rabatt

Leverantörer på plats

Fylls på eftersom

Soluppgång över snöbelagd stugby

Säkra ditt boende under skidmässan

Vår skidmässa är ett väldigt besökt event, inte nog för att vi dessutom har öppnat upp våra längdspår för säsongen och alpin premiär! Passa på att boka boende i tid, just nu erbjuder vi 15 % rabatt på boende om du bokar tors-sönd.

5V4A4616

Längdcentrum - vårt bultande hjärta!

Mitt på skidstadion hittar du Längdcentrum, hjärtat som all vår längdverksamhet kretar kring. Här träffar du våra längdnördar, alltså vår kunniga personal som hjälper dig med tips, teknik och all sorts service som har med längdskidåkning att göra

28I3312 Stor (238902)

Skiduthyrning

I vår Sportshop och skiduthyrning, som ligger alldeles bakom Gästcenter, hittar du utrustning med alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon.

28I5167 Stor (120231)

Alpin smygpremiär 16/12

Den 16-17 december har vi även en smygöppning av våra alpina backar.