Ski Classics Pro Tour

Upptäck den ultimata skidupplevelsen och se världseliten i action!

Detta internationella evenemang, känt för att locka skidåkareliten från hela världen, kommer att ge våra gäster en unik möjlighet att bevittna spänningen och se de främsta skidåkarna kämpa om ära och seger på våra fantastiska längdskidspår.

Ski Classic Pro Tour är världscupen i långlopp inom längdskidåkning, där elitåkare från hela världen samlas för att utmana varandra i en serie av spännande tävlingar. Med en historia av framstående prestationer och adrenalinpumpande action är detta ett evenemang som inte bara engagerar idrottare, utan även inspirerar skidentusiaster i alla åldrar.

Orsa Grönklitt, känt för sina oöverträffade längdskidspår och vackra natur, har blivit ett uppenbart val för arrangörerna av Ski Classic Pro Tour. Vår anläggning erbjuder perfekt preparerade spår som utmanar även de mest erfarna skidåkarna samtidigt som de ger nybörjare en chans att prova på och utveckla sina färdigheter. Det är en plats där passion för skidåkning och äventyr flödar, och vi är stolta över att få dela den upplevelsen med våra gäster.

För våra besökare innebär detta en fantastisk möjlighet att inte bara åka i samma spår som världseliten, utan också att vara en del av den unika atmosfären och spänningen som omger Ski Classic Pro Tour. Det är en chans att heja på sina favoritåkare, uppleva tävlingsandan och skapa minnen för livet.

Lördag 15 februari: Grönklitt Classic. 

Söndag 16 februari:
Grönklitt ITT

För att säkerställa att du inte missar denna unika möjlighet rekommenderar vi våra gäster att boka boende i förväg. Med det stora intresset för evenemanget och vårt populära läge kan boendeplatser bli begränsade. Så se till att säkra ditt boende i god tid och njut av spänningen att få se världseliten på nära håll!

Informationen uppdateras löpnade!

Information:
  • 15 februari - 16 februari
  • 07:00-15:00
  • Orsa Grönklitt
Stuga 2 Stor (93816)

Boende i Orsa Grönklitt

I Orsa Grönklitt finns boenden för alla smaker och resesällskap. Med fem stycken boendeområden hittar du både lyxiga och prisvärda alternativ - vilket gör det lätt att hitta något som passar just dina önskemål.