3 grabbar i alpin utrustning står på led i norrbacken i Orsa Grönklitt

Alpinpremiär 17 december

Alpin premiärhelg 17-18 december

Helgen 17-18 december tar vi säsongens första svängar i Orsa Grönklitt. Till premiären hoppas vi att Söderbacken, Bananen och Barnbacken står redo.

Helgen 17-18 december tar vi säsongens första alpina svängar i Orsa Grönklitt. Till premiären hoppas vi att Söderbacken, Bananen och Barnbacken står redo, allt beroende på hur snöläget tar sig. 

Liftar som kommer att vara igång är Barnliften, Kalleliften, Söderankar och Söderknapp. Allt eftersom vi får nysnö och kan producera mer konstsnö, så kommer fler pister tillkomma.

Den alpina delen kommer att vara öppen den 17-18 december och sedan stängd 19-22 december, för att sedan öppna igen från fredagen den 23 december och säsongen ut.

Information:
  • 17 december - 18 december
  • Orsa grönklitt

Gör dig redo för säsongen

AA101456

Säsongskort till förköpspris

Trygga vinterns skidåkning och få samtidigt en härlig familjeupplevelse i snösäkra Orsa Grönklitt! Från den 1 november t.om. den 19 december kan du köpa säsongskort till ett extra bra förköpspris.

28I3312 Stor (238902)

Sportshop och skiduthyrning

I vår Sportshop och skiduthyrning hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. I skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon och i Sportshopen hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. 

28I3426 Stor (308064)

Alpin verkstad

För en lyckad och rolig upplevelse i rekommenderar vi att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service i vår välutrustade verkstad.

28I3321 Stor (308065)

Uthyrning

I skiduthyrningen finns ett stort utbud! Bland annat finns alpint, telemark, längd och snowboard. Även plastpulkor och snowracer finns att hyra.

Skidskola

I skidskolan är alla välkomna oavsett ålder. Varje dag är det full fart. Från de allra yngsta till vuxna som vill ta nya steg i sin skidåkning. Orsa Grönklitts skidskola är välkänd för sin höga utlärningsnivå och välanpassad för både nybörjare, barn och vuxna.

Skidlärare samtalar med en vuxen elev i sittlift i Orsa Grönklitt under skidlektion!

Orsa Grönklitt - ett känt varumärke för just skidskola och skidlektioner!