Upplyst snötäckt slalombacke i Orsa Grönklitt

Det händer i Orsa Grönklitt

Ta del av våra evenemang och aktiviteter

Orsa Grönklitt är inte bara vacker natur och skidåkning, här myllrar det av spännande händelser och upptåg året runt!

Ta en titt på allt roligt vi har på gång - från festliga helger till träningsläger och tävlingar. Och glöm inte att titta tillbaka hit då och då, för vi lägger till nyheter allt eftersom. Vi ser fram emot att dela dessa stunder med er. Varmt välkomna till oss!

Höstlovsäventyr i Orsa Grönklitt

Sätt hela familjen i rörelse och upplev ett riktigt höstlovsäventyr hos oss, med massor av aktiviteter som passar både för stora och små!

Längdåkare i snötäckt miljö i Orsa Grönklitt

Längdpremiär i Orsa Grönklitt

Här är din chans att kickstarta din skidsäsong och förbereda dig för årets Vasalopp. Vår längdpremiär, planerad till den 28 oktober, är ett måste för alla träningsfantaster och längdskidåkare.

3 grabbar i alpin utrustning står på led i norrbacken i Orsa Grönklitt

Alpinpremiär

Helgen 16-17 december tar vi säsongens första alpina svängar i Orsa Grönklitt. Till smygpremiären hoppas vi att Söderbacken, Bananen och Barnbacken står redo, allt beroende på hur snöläget tar sig. 

Jul och nyår i Orsa Grönklitt

Njut av den underbara känslan av ledighet tillsammans med familj och vänner och upptäck härlig skidåkning och massor av roliga aktiviteter för båda stora och små.

Craft Ski Marathon

Craft Ski Marathon är ett av Sveriges populäraste långlopp och officiellt seedningslopp för Vasaloppet.

Orsa Grönklitt Ski Marathon

Välkommen till ännu ett seedinglopp, populära Orsa Grönklitt Ski Marathon! Passa på att seeda upp din plats till Vasaloppet.

Sportlov i Orsa Grönklitt

Njut av långa skiddagar med vänner och familj i härlig vintermiljö och massor av andra roliga aktiviteter som passar när skidåkarbenen blir trötta.

Orsa Grönklitt, stolt arrangör av Ski Classic Pro Tour för tredje året i rad!

Vi är stolta över att meddela att vi för tredje året i rad har fått äran att arrangera ännu ett Ski Classic Pro Tour event hos oss. Detta internationella evenemang, känt för att locka skidåkareliten från hela världen, kommer att ge våra gäster en unik möjlighet att bevittna spänningen och se de främsta skidåkarna kämpa om ära och seger på våra fantastiska längdskidspår.

Grönklittsjakten

Så var det äntligen dags för årets roligaste tävling för barn och ungdomar - Grönklittsjakten!
Arrangeras av Orsa SK!