Orsa Grönklitt - Skills Area

Skills Area

Orsa Grönklitts Skills Area invigdes sommaren 2021 och är platsen där alla oavsett erfarenhet kan träffas för att utveckla sina cykel färdigheter. 

Skills Arean är den perfekta nivån att gå till efter man tränat lite i vår Skills Trail, då den har lite svårare utmaningar. Skills Area är en mer utpräglad teknikbana på ca 50 meter med en mängd olika hinder och moduler. 

Orsa Grönklit Skills Area

Drops

I våra dropsektioner övar du dina färdigheter när det kommer till nivåskillnader och lär dig landa mjukt efter en liten flygtur.

Hopp

Att hoppa med en mountainbike kan vara pirrigt och nervöst i början. Här kan du träna på flera olika nivåer.

Boka en lektion

Våra instruktörer på Längdcentrum har stor kunskap och fina meriter inom cykelvärlden. Ett bra tips är att boka in en lektion så dem kan tipsa och vägleda dig till att bli en tryggare och säkrare cyklist.

Cykelhyra

Hyr den perfekta MTB-cykeln för äventyret i vår Skill trail.
Vi hyr ut mountainbikes, barn- och juniorcyklar, elcyklar samt gravelbike. Cyklarna hyrs ut via Längdcentrum, placerat vid skidstadion.

Barn som cyklar i hinder på Skills trail i Orsa Grönklitt

Trailpass - din nykel till upplevelsen!

Varje år investerar vi för att kunna utveckla vår cykelprodukt i Orsa Grönklitt. Just därav är trail-avgiften vi får in en viktigt del i vår satsning på att utveckla cykelprodukten till att kunna bli ännu bättre. 

Manlig MTBåkare i Flowtrailen i Orsa Grönklitt!

Flowtrail

Doserande kurvor och mycket fart och fläkt - ta ett åk i Grönklitts Flowtrail.

Skills Trail

En banan med olika typer av hinder för balansträning, kurvträning och utmanande hopplinjer.