MTB åkare som cyklar i Flowtrailen i Orsa Grönklitt

Liftburen cykling i Orsa Grönklitt

Nyhet i Orsa Grönklitt: Liftburen cykling i sommar

Vi lanserar en spännande nyhet för cykelentusiaster i sommar. Under veckorna 29-31 erbjuds liftburen cykling på tisdagar och torsdagar.

I sommar introducerar vi en efterlängtad nyhet för alla cykelälskare – liftburen cykling. Under en testperiod på veckorna 29-31 kan besökare uppleva spänningen av att åka lift upp till toppen för att sedan susa ner genom den helt nya Flowtrail-banan. Denna bana slingrar sig ner genom den vackra Blåbärsskogen och erbjuder en fartfylld och rolig cykelupplevelse. Liftpasset ingår i Trailpasset, så se till att visa upp ditt pass vid liften.

För den som vill ta en paus och njuta av den fantastiska utsikten, rekommenderas ett stopp vid Toppstugan. Här kan man koppla av med en fika eller lunch medan man blickar ut över det natursköna landskapet.

Som om inte detta vore nog, pågår även byggandet av en spännande Downhill-led genom vår alpina pist Bananen. Denna led förväntas vara färdig till början av hösten, vilket innebär att cykelentusiaster har ännu mer att se fram emot i Orsa Grönklitt.

Så missa inte chansen att vara bland de första att testa liftburen cykling i Orsa Grönklitt och njut av en sommar full av cykeläventyr!

Vilka leder kan jag åka från toppen?
Vad kostar det att åka med liften?
Liftens öppettider
Cykeltvätt och verktyg
Flowtrail Grönklitt

Liftturen ingår i ditt Trailpass

All åkning sker på egen risk!

All cykling hos oss sker på egen risk. Använd alltid cykelhjälm!

Boka en lektion

Våra instruktörer på Längdcentrum har stor kunskap och fina meriter inom cykelvärlden. Boka in en lektion så dem kan tipsa och vägleda dig till att bli en tryggare och säkrare cyklist.

Cykelhyra

Hyr den perfekta MTB-cykeln för äventyret. 
Vi hyr ut mountainbikes, barn- och juniorcyklar och elcyklar. Cyklarna hyrs ut via Längdcentrum, placerat vid skidstadion.

Barn som cyklar i hinder på Skills trail i Orsa Grönklitt

Trailpass - din nyckel till upplevelsen!

Varje år investerar vi för att kunna utveckla vår cykelprodukt i Orsa Grönklitt. Just därav är trail-avgiften vi får in en viktigt del i vår satsning på att utveckla cykelprodukten till att kunna bli ännu bättre. 

Tjej som cyklar flowtrail i Orsa Grönklitt!

Flowtrail

Barn som hoppar i ett hinder i Skills Area i Orsa Grönklitt

Skills Area

Pojke cyklar i hinder på Skill Trail - äventyr i spåren på Orsa Grönklitt.

Skills Trail