Interiörbild från Längdcentrum i Orsa Grönklitt.

Längdcentrum - aktivitetscentrum

Under sommaren byter längdcentrum kostym och blir vårt aktivitetscentrum!

Sommarens aktivitetscentrum i Orsa Grönklitt

Ta med dig dina närmaste och upplev sommarens mest spännande äventyr på Orsa Grönklitts Längdcentrum - det ultimata aktivitetscentret. En stor del av äventyret under sommaren börjar just här! 

När vintern är över och sommaren är här, lägger vi skidorna på hyllan och klär om butiken till ett riktigt outdoor-paradis för barmarkssäsongen.  

Här kan du njuta av allt från cykling och rullskidor till kanotpaddling och fiske i vår vackra vildmark.

Våra experter på Längdcentrum kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din träning och vistelse i naturen genom guidade turer och lektioner i cykling och rullskidor. Det finns inget bättre sätt att utmana dig själv och ta del av allt det spännande som Orsa Grönklitt har att erbjuda.

Och om du vill ha det senaste inom utomhusutrustning har vi också en outdoorbutik med de bästa varumärkena inom varje område. Här kan du hitta allt från fiskeutrustning och löparskor till kläder för ett aktivt liv.

Så ta med familjen eller vännerna och upplev sommarens bästa äventyr på Orsa Grönklitt, och ni gör bäst i att starta dagen på Längdcentrum - det ultimata aktivitetscentret för sommaren!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Versktadsarbete Grönklitt

Verkstad och service

Precis som på vintern bygger vi allt vi gör på kunskap. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt utrustning och fixar bland annat även med cykelreparationer.

Rullskidlektion Orsa Grönklitt

Utveckla din teknik

Kompetensen på våra instruktörer är mycket hög och vi hjälper gärna både dig som är nybörjare och dig som är mer erfaren. 

Cykeluthyrning i Orsa Grönklitt

Uthyrning av cykel

Hos oss kan både den erfarne såväl som nybörjaren -  hyra den perfekta MTB-cykeln för äventyren. Vi hyr ut mountainbikes, barn- och juniorcyklar, elcyklar samt gravelbike.

28I7794 Stor (196935)

Uthyrning av aktiviteter

Här hittar du även vår uthyrningsverksamhet och försäljning av kartor, fiskekort m.m. – allt som kan behövas för en aktiv dag i Orsa Grönklitt.

Utveckla din teknik

På Längdcentrum arbetar kunnig personal, med bästa tänkbara service. Våra instruktörer håller god kompetens och flera av dem har fina meriter inom cykelvärlden. 

Cyklar Orsa Grönklitt

Cykellektion

Vässa tekniken tillsammans med våra duktiga instruktörer på Längdcentrum! Vi har kurser för barn och vuxna, nybörjare såväl som mer erfarna cyklister.

Kia Group cykeläger Orsa Grönklitt

Träningsläger i Orsa Grönklitt

I Orsa Grönklitt hittar ni de allra bästa förutsättningarna för att anordna alla typer av träningsläger. 

Cyklister barn på MTB Orsa Grönklitt

Guidad tur

Vill du utveckla din cykelteknik, utmanas på din nivå och samtidigt uppleva Orsa Grönklitts fantastiska miljö? Boka in dig på öppen grupp, egen guide-instruktör eller familjeupplevelse för att maximera ditt besök hos oss.

Längdcentrum sommar orsa grönklitt

Outdoorbutik med starka varumärken

På Längdcentrums shop hittar du ett brett utbud av de starkaste varumärkena inom outdoor. Vi har allt du behöver för att utrusta dig för dina äventyr, oavsett om det är på cykeln, i skogen eller på vattnet. Vi är särskilt anpassade för de aktiviteter som finns i Orsa Grönklitt, vilket innebär att du hittar allt från rullskidor och träningskläder till badkläder och fiskeutrustning. Och till sommaren breddar vi sortimentet ytterligare med ännu fler tillbehör för att maximera din upplevelse i vildmarken. Så ta en titt på vårt sortiment och upptäck allt som vår outdoorbutik har att erbjuda!

Kläder som hänger mot vägg

Förbered dig för fyndjakt - snöns dolda skatter avslöjas nu!

Vi har spenderat vintern med att gräva i varje vrå och upptäckt en guldgruva av oslagbara erbjudanden. Varmt välkommen till vår pop-up Outlet, belägen mitt på Mötestorget och bara ett stenkast från PM Kök & Bar. Här väntar fantastiska fynd, allt från inredning till stilrena träningskläder. Låt ditt shoppinghjärta slå i takt med de oslagbara priserna och missa inte chansen att göra riktiga kap. Skynda dig hit innan någon annan får syn på dessa pärlor!