Kille i full fart på cykeln i flowtrailen - adrenalinfylld cykling i Orsa Grönklitt

Flowtrail i Orsa Grönklitt

Upplev en spännande cykelutmaning på vår Flowtrail bana i Orsa Grönklitt!

Sedan invigningen 2020 har banan fått en stor uppskattning av både unga och gamla äventyrare som vill uppleva en fartfylld upplevelse och få en extra kick i magen.

Flowtrail banan är en ca 2 km led, speciellt maskinbyggd för att ge dig en optimal cykelupplevelse. Med många doserande kurvor och roliga features blir denna cykelbana en utmaning för både nybörjare och erfarna cyklister. Banan är uppdelad i en blå och en grön led vilket gör att hela familjen kan delta oavsett vilken nivå man befinner sig på i sin cykling.

Med böljande svängar och relativt lite stenar och rötter är det lätt att hitta flytet och cykla med lätthet. Leden är designad för att alla ska kunna nyttja den och med stöd i svängarna och enklare hopp och nivåskillnader blir det både tryggt och underhållande.

Så packa cykeln och ta med hela familjen till Orsa Grönklitt för en oförglömlig cykelupplevelse! Flowtrail banan väntar på dig och din familj för att ge er en rolig och fartfylld utmaning.

Barncyklister Orsa Grönklitt

Äntligen dags att kicka igång säsongen

Glöm skidorna och ta istället tag i cykeln, för snart öppnar vi upp vår cykeluthyrning, flertalet fantastiska cykelleder och vår toppmoderna cykelverkstad - allt i tid till Kristi Himmelsfärd!

Låt oss hjälpa dig att upptäcka nya äventyr och njuta av den friska vårluften tillsammans!

Cykelfika vid slogbod

Trailpass - din nykel till upplevelsen!

Vi brinner för att ständigt förbättra vår cykelprodukt på Orsa Grönklitt, och det är därför vi varje år investerar i nya spännande möjligheter för dig som cyklist. För att göra detta möjligt är trail-avgiften vi tar ut en viktig del av vår satsning på att utveckla cykelupplevelsen till det absolut bästa för dig som besökare.

AA106448

Hyra cykel för en dag full av äventyr

Upptäck spänningen och bekvämligheten med att hyra en cykel - det är inte bara praktiskt om du inte har en egen cykel, det är också riktigt roligt! På Längdcentrum har vi ett brett utbud av hyrcyklar för både stora och små. Testa vår toppmoderna heldämpade cykel, en e-MTB eller kanske en mångsidig gravelbike.

Glöm inte att boka din hyrcykel i god tid för att undvika besvikelse!

Barn som cyklar i hinder på Skills trail i Orsa Grönklitt

Skills Trail

En bana med olika typer av hinder för balansträning, kurvträning och utmanade hopplinjer.

Skills Area

Ett teknikområde där alla, oavsett ålder eller erfarenhet, kan träffas för att utveckla sin cykling.