Solnedgång i Orsa Grönklitt över en pistad backe.

Boendepaket, erbjudanden och rabatter för alla säsonger!

Maskoten Bärra med 3 barn framför sig i alpina kläder

Bärraveckor - Vinters bästa familjeveckor

Tre seniorer som vandrar med gåstavar på grusväg i Orsa grönklitt.

Senior i Orsa Grönklitt

Upptäck våra förmånliga erbjudanden för alla säsonger

Välkommen till Orsa Grönklitt - din destination för äventyr och avkoppling året om! Upptäck våra lockande erbjudanden och boendepaket, skräddarsydda för olika målgrupper. Oavsett om du är en längdåkare, en äventyrslysten familj eller bara söker lugn och ro, så har vi något för just dig.

Orsa Grönklitt bjuder in dig till en oförglömlig upplevelse oavsett årstid. Här hittar du lockande erbjudanden och boendepaket som är skräddarsydda för att passa olika målgrupper och intressen.

För våra kära seniorer erbjuder vi avkopplande boendepaket, perfekta för att njuta av naturens skönhet och utflykter. Unna en er avkopplande vistelse hos oss och låt vårt underbara landskap omfamna er. 

För dig som älskar längdskidåkning är vi det perfekta resmålet. Med vårt spårkort får du tillgång till våra fantastiska skidspår, som mest erbjuder vi upp till 130 km spår i olika svårhetsgrader. Upplev vinterstämningen och utmana dig själv på våra vackra spår - en dröm för alla längdåkare! 

Barnfamiljer är en av våra största målgrupper och här hittar du massor av roliga aktiviteter som passar hela familjen. Våra barnvänliga boendepaket inkluderar en rad med aktiviteter som garanterar skratt och glädje för alla. Missa inte våra Bärraveckor - vinterns roligaste familjeveckor!

Under sommaren vänder vi oss till de om älskar outdoor-livet och barmarksträning. Håll utkik efter våra populära seniorveckor, cykelpaket och vårt familjevänliga äventyrspaket som inkluderar klätterparken och Tomteland.

Välj Orsa Grönklitt som din nästa destination och skapa oförglömliga minnen tillsammans med oss. Oavsett vilken årstid eller vilket intresse du har, så har vi något speciellt som väntar på dig. Välkommen till en värld av äventyr och avkoppling i Orsa Grönklitt! 

Pris fr.

7 515 kr

Sportlov i Orsa Grönklitt

Sportlov i Orsa Grönklitt – den tiden på året då dagarna äntligen blir ljusare och liftarna är öppna längre! Njut av långa, härliga dagar i backen och spåret och massor av andra aktiviteter när skidåkarbenen blir trötta.

Pris fr.

3 855 kr

Påsklov i Orsa Grönklitt

Påsken och säsongsavslutningen är en av våra absoluta höjdpunkter i Orsa Grönklitt med mängder av aktiviteter, värmande vårsol och fantastisk skidåkning.

Pris

150 kr

För barn upp till 10 år

Bärras överraskningspåse

Delar du vår passion för Blåbäret Bärra? 

I påsen ingår:
- Blåbäret Bärra gymnastikpåse
- En Blåbäret Bärramjukis
- Bärras målarbok & kritor
- En karta över Blåbäret Bärras skidspår, kan du hitta alla?
- En överraskning 
(Bokas som tillägg vid din boendebokning!)

DSC02279 Red

Boendeerbjudanden Skoterhelgen 12-14 april

Säkra ditt boende för en av årets roligaste helger - Skoterhelgen med SnowRider 12-14 april!

4-bäddsstuga i Centrumbyn inkl frukost 2 nätter, fr. 680:-/person
6-bäddsstuga i Centrumbyn inkl frukost 2 nätter fr. 560:-/person
12-bäddslägenhet inkl frukost 2 nätter fr. 465:-/person

 

Bokas via konferens@orsagronklitt.se eller på 0772-280 100.

Få exklusiva erbjudanden och rabatter direkt i din mail!

Höstbild 1920X900

Vill du inte missa våra bästa erbjudanden och rabatter?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få exklusiva deals direkt i din mail! Ta del av spännande paketerbjudanden, specialrabatter och nyheter om kommande evenemang och aktiviteter på Orsa Grönklitt.