Pappa och barn på Bärras äventyrsstig - glädjefylld vandring i Orsa Grönklitt.

Barnens sommar i Orsa Grönklitt

Upplev magiska äventyr i Orsa Grönklitt - En inspirerande semester för hela familjen!

Välkommen till Orsa Grönklitt - en magisk plats där hela familjen kan uppleva spännande äventyr och skapa minnen för livet! Här väntar en semestervecka som era barn sent kommer att glömma.

Orsa Grönklitt är den perfekta platsen för en oförglömlig sommarsemester med hela familjen! Här finns det massor av spännande aktiviteter och upplevelser för barnen att utforska, från roliga äventyrsstigar till cykling genom den vackra orörda naturen. Varför inte prova på vår populära Klätterpark med sex olika banor och ziplines i varierande svårighetsgrader?

Blåbäret Bärra och våra erfarna medarbetare har utvecklat ett utbud av roliga och lärorika aktiviteter som hjälper barnen att utveckla sin motorik, rörelse och cykling. 

Men det är inte bara aktiviteter på plats som väntar på er. Om ni vill utforska området runt Orsa Grönklitt finns det massor av pärlor att upptäcka, från Tomteland till Östra Grunubergs Fäbod.

Så vad väntar ni på? Ge era barn den ultimata semestern genom att utforska allt som Orsa Grönklitt har att erbjuda! Läs mer om våra roliga och utvecklande aktiviteter nedan, och se till att boka ert äventyr hos oss redan idag.

Grilla vid slogbod i Orsa Grönklitt

Fika vid slogbod

Njut av en härlig utomhusfika vid Slogboden där ni kan grilla mat över öppen eld och avnjuta den i en naturskön miljö. En perfekt aktivitet för att koppla av och umgås med nära och kära i sommarsolen.

AA106723

Grönklitt Klätterpark

En spännande äventyrspark mitt i naturen där du kan utmana dig själv och testa dina klättringsfärdigheter. Med sex olika banor och ziplines i varierande svårighetsgrader kan hela familjen uppleva en riktigt adrenalinfylld dag.

Lekplats

Lekplatser för barnen, där de kan ha roligt och leka fritt. Kom och utforska våra lekplatser utanför Restaurang Ugglan och Björnen, samt vid Lingonstigen - garanterat en rolig upplevelse!

Två glada flickor leker i den uppvärmda poolen på Orsa Grönklitt - en rolig och avkopplande stund i vattnet.

Gratis Pool

Ett härligt ställe att svalka sig på under sommaren!

Utforska

6 oförglömliga upplevelser för barnfamiljer i närområdet kring Siljan

Upptäck barnens pärlor i närområdet runt Siljan och ge hela familjen minnen för livet! Här finns det massor av spännande och roliga aktiviteter som kommer göra sommaren oförglömlig för både små och stora.

Barn som cyklar flowtrailen i Orsa Grönklitt

Cykelkul med Bärra

Att lära sig en ny sport ska vara kopplat till glädje och lekfullhet. Tillsammans med Blåbäret Bärra, som är barnens bästa vän i Orsa Grönklitt, har vi skapat olika möjligheter runt om i anläggningen för att utveckla sin cykling. 

Liten flicka kramar om Blåbäret Bärra - en magisk vän på Orsa Grönklitt.

Sommarkul med Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten i Orsa Grönklitt. Bärra är barnens bästa vän och tillbringar sin tid i Blåbärsskogen, med alla sina kompisar. Lär känna Blåbäret Bärra och läs hans bästa sommartips! 

Vandring i skogen med Blåbäret Bärra tema - följ med på äventyr i Orsa Grönklitt.

Naturen - världens bästa lekplats!

Men vi får inte glömma bort att vårda den så vi kan fortsätta leka i den i många många år till! Ta del av Blåbäret Bärras råd för hur vi tillsammans kan ta hand om vår natur när vi leker i den! 

Familj cyklar på en av Orsa Grönklitts cykelleder

Familjens sommaräventyr börjar här!

Välkommen till det ultimata sommaräventyret för hela familjen! I Orsa Grönklitt har vi gjort en satsning på barnfamiljer, vilket innebär att vi erbjuder allt från spännande aktiviteter till barnvänliga menyer och tillgängliga faciliteter. Här kan ni njuta av en härlig mix av bad, lek och avkoppling - allt på samma plats!