Skidtur till slodbod - magiska fikastunder i Orsa Grönklitt

Följ spåret till en fikapaus i en slogbod

Samla familjen och ta en minnesvärd skidtur i Orsa Grönklitt och avsluta med en mysig fikastund i en av våra slogbodar. Upptäck turer som passar alla - från entusiastiska nybörjaren till de erfarne åkaren.

När vinterlandskapet klär Orsa Grönklitt i sin krispiga vita mantel, öppnar sig dörren till skidäventyr som varje vinterälskare drömmer om. Och vad kan vara bättre än att kombinera en dag på skidor med en avkopplande paus i en traditionell slogbod?

Vi erbjuder en mängd olika skidspår, som passa varje skidåkares skicklighetsnivå. För de som är nya på skidor har vi skonsamma och kortare rutter som låter dig njuta av naturen i en lugnare takt. För de lite mer erfarna erbjuder vi längre och mer utmanande turer, där du verkligen kan känna adrenalinet pumpa och skidorna glida fram på snön.

Men det är inte bara själva skidåkningen som är höjdpunkten – det är även pausen. Tänk dig att glida fram till en mysig slogbod i skogens hjärta, med en termos fylld med varm choklad och nybakade bullar i packningen. En stund där skogen omfamnar dig och tystnaden är påtaglig.

Så, oavsett om du är en nybörjare som vill uppleva skogens lugn eller en rutinerad åkare ute efter nästa utmaning, har Orsa Grönklitt den perfekta skidturen för dig. Kom och upplev vinterns magi med oss – och glöm inte fikat för den där speciella stunden i slogboden!

Kvinna som dricker kaffe ur termos över öppen eld i Orsa Grönklitt

Köp fika på Ugglan och Björnen

På Ugglan och Björnen hittar du fika perfekt att packa i väskan och ta med på fikaturen. Har du inte termos med dig? Inga problem, här kan du köpa din egna Orsa Grönklitt termos!