Solnedgång en fin vinterdag, vid kvälllskidåkning i Orsa Grönklitt

Kvällsskidåkning i Orsa Grönklitt

Kvällsskidåkning – upplev magiska kvällar!

Förläng skiddagen med härlig kvällsskidåkning.

När dagen blir till kväll tar skidåkningen i Orsa Grönklitt en helt annan vändning. Upplev stjärnklar skidåkning som aldrig förr - både på alpina nedfarter och längs våra elljusspår.

Utförsåkning under kvällshimlen: Varje tisdag och fredag från den 26/12,  förlänger vi skiddagen i Söder- och barnbacken. Backarna är fullt upplysta fram till kl. 19.00.

Elljusspår för längdåkaren: Vår 4,2 km långa elljusspår är belyst från kl. 06.00 till kl. 21.00 varje dag, vilket ger dig flexibilitet att njuta av längdskidåkningens fröjder när det passar dig bäst – oavsett om det är en tidig morgon eller en sen kväll.

DJI 0843 Stor (549446)

Kvällsskidåkning alpint

Tisdagar och fredagar med start från den 26/12, förlänger vi skiddagen till kl 19.00 i Söderbacken och barnbacken! 

Längd

Kvällskidåkning längd

Mellan klockan 06.00 till solens uppgång, samt från solens nedgång till kl 21.00, har vi belysning runt vårt 4.2 km långa elljusspår. 

Mörkrets äventyr väntar

Förvandla din skidtur till ett riktigt nattäventyr med hjälp av en pannlampa! Upptäck våra spår i ett helt nytt ljus. Behöver du en pannlampa? Välkommen in till oss på Längdcentrum!

Händer på en personal som skrapar bort gammal valla på en längdskida i Orsa Grönklitt

Sveriges bästa Ländgcentrum

P1020114 Stor (255495)

Testa först, köp sen

En unik möjlighet att testa din produkt innan du väljer om du vill köpa den. För att en skida skall bli perfekt för just dig, så räcker det inte med att mäta spann och genom rätt vallning. På Längdcentrum får du skidan monterad och vallad för en provtur innan du köper den. Med 10 meter till spåret så blir proceduren en naturlig del av ett kvalificerat köp.

28I3312 Stor (238902)

Skiduthyrning

I Skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon eller för dig som vill testa den senaste tekniken. 

Här hittar du både alpin- och längdutrustning!

5V4A8118 Stor (549157)

Avrunda skiddagen med smak och stil

Unna dig själv en smakrik upplevelse på någon av våra restauranger, efter en dag fylld med äventyr. Slappna av, njut av god mat och ladda upp inför morgondagens äventyr!