Bastuflotte i Orsa Grönklitt

Slappna av och njut av en härlig bastuupplevelse

Belägen i Rädsjön, omgiven av orörd natur och vacker utsikt erbjuder vi en härlig möjlighet att koppla av och njuta i vår bastuflotte.

Oavsett om du letar efter en avkopplande stund för dig själv eller en rolig upplevelse tillsammans med andra, är vår bastuflotte den perfekta platsen. Vår bastuflotte är utrustad med ett vedeldat aggregat och elektrisk element . Här finns plats för 8-10 personer vilket gör den idealisk för att skapa minnesvärda stunder tillsammans med vänner, familj eller kollegor.

Vår bastuflotte är tillgänglig för bokning året runt, oavsett om det är sommar, vinter, vår eller höst kan du alltid unna dig en avkopplande bastuupplevelse. Vi välkomnar både grupper och privatpersoner att boka vår bastuflotte.

Vintertid finns det även möjlighet att att bada från en stege ner i en vak. Badning sker på egen risk. 

Pris: 1 800 kr

Tider att boka:
Kl. 12.00-15.00
Kl. 17.00 - 20.00

Vid bokning av tid är det endast ditt sällskap som nyttjar bastun. Du eldar själv upp bastun och sköter städningen efteråt. Vid grupp- och konferensbokning finns möjlighet att köpa till uppvärmning i förtid. 

Hyr badrock till ditt bastubad för 100 kr/rock! Kontakta Gästcenter på tel: 0250-462 12 för att hyra badrockar. 

Önskar du hyra SUP? Kontakta Längdcentrum på tel: 0250-462 06.

5V4A5614

Välkommen till Orsa Grönklitt

Planerar du en kommande konferens, AW eller en gruppaktivitet? Kontakta oss för hjälp med planeringen! Vår bastuflotte i Rädsjön, Orsa Grönklitt, erbjuder en unik miljö för ditt evenemang. Skapa minnesvärda stunder tillsammans med ditt sällskap. Kontakta oss idag för att få hjälp att skräddarsy din upplevelse!