Partners

Huvudpartners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag.

 

För ytterligare information, är ni välkomna att kontakta: 

Nicklas Lind

072-72 77 090 
nicklas.lind@gronklittsgruppen.se

SEAT

Tillsammans med vår samarbetspartner SEAT erbjuder vi provkörning av SEATs senaste modeller under hela året. För bokning och mer information, besök oss i receptionen, Ski Lodge Tänndalen.

Ateca

Dalarnas Försäkringsbolag

Som bank och försäkringsbolag tar Dalarnas Försäkringsbolag hand om hela ekonomin för privatpersoner och företag i Dalarna. Med personlig service på sju kontor i länet ger de trygghet och goda råd till deras kunder.

Dalarna

XL-Bygg

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Xlbygg

PacsOn Norrpartner

PacsOn Norrpartner en totalleverantör på förbrukningsmaterial & emballage med regional förankring & personliga kontakter. Deras framgång bygger mycket på att de tillsammans med sina kunder skapar unika upplägg när det gäller produkter & tjänster. De är dessutom Miljöcertifierad enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.

Norrapartner 320X250

Ricoh

Ricoh Sverige AB erbjuder helhetslösningar för skanning/arkivering/utskrift/tryck, interaktiva möten, videokonferens, IT-infrastruktur och tjänster. Vi skapar anpassade lösningar utifrån varje kunds unika behov och IT-miljö.

 

Ricoh finns representerat på närmare 40 orter i en nationell organisation med egna Center och Partner samt ett återförsäljarnät. Ricoh Sverige AB har cirka 350 anställda och är certifierat för kvalitet, miljö och informationssäkerhet enligt ISO 9001, 14001 respektive 27001. Ricoh Sverige är ett dotterbolag i den världsomspännande Ricoh-koncernen med stort fokus på hållbarhet.

Ricoh

Elon

"Välkommen hem till ELON"

Elon är en butikskedja för produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet.

Elon 320X250

{ }