Fjällvandring

Att vandra högt ovan trädgränsen med oändliga vidder i alla väderstreck och en mäktig tystnad är kvalitetstid. I Tänndalens närområde finns många vackra vandringsleder att välja mellan.

Visst kan du söka dig fram helt på egen hand, men med Guldturerna hittar du de allra vackraste platserna i våra fjäll! Tanken är att man skall kunna bo bra och äta gott, och ha många fantastiska dagsturer att välja bland. Enkelt och hög kvalitet är det som gäller för Guldturerna i Funäsfjällen!

Vandring Grupp

Vandring med guide

Följ med en av våra guider på en tur i relativt lättillgänglig terräng i vårt vackra fjäll. 

 

Pris: 495 kr/person ca 3 timmar inkl lättare lunch. 195 kr/barn ca 3 timmar inkl lättare lunch.

Självklart finns det möjlighet att göra kortare eller längre turer, tveka inte att kontakta oss med önskemål.

 

Tel: 0684-155 00, E-post: bokning@tanndalen.com

Fja Llets Karakta R

Naturpasset

Naturpasset består av ett paket med en karta över orienteringskontroller som vanligtvis finns i naturen under hela sommarhalvåret. Kontrollerna kan besökas när som helst och du kan välja att gå, springa och ibland cykla till kontrollerna.

 

I Tänndalen har Funäsfjällens SK placerat kontrollerna med olika svårighetsgrad, för att det ska finnas en utmaning för alla. Naturpasset finns att köpa på Ski Lodge Tänndalen.

Vandring Svansjo Kla Ppen

Guldturer

Funäsfjällens Guldturer är en genväg till den riktiga fjällupplevelsen. Kortare turer med barnen eller tuffare strapatser för den vane. Storslagna upplevelser och vyer ingår alltid.

{ }