Stäng

Skidåkning i Orsa Grönklitt

Vi vårdar våra pister och längdspår med största omsorg. Totalt erbjuds 23 nedfarter och tio mil preparerade längdspår.
Till oss kommer nybörjare och världselit och allt där emellan. Alla kan hitta sin utmaning.

Just det är det unika, en komplett skidanläggning som lägger ner lika mycket själ och hjärta i alla typer av skidåkning, både på längden och tvären.

Längd

Längdspåren i Grönklitt är kända för sin höga kvalitet och varje år hittar allt från landslaget till glada motionärer skidlyckan i de tio mil välpreparerade spåren. Omväxlingen är stor med allt från fjälliknande myrspår till kuperade elitspår.

Läs mer Längd
Vinter - Skidåkning - ctl00_cph1_dcMain_po_1138_dc1138_pg21_puffImgL

Alpint

Möt första touchen av fjällen på en anläggning som erbjuder storslagen natur och skidåkning i alla färger och väderstreck. Ett kompakt system med 23 nedfarter där hela familjen kan hitta sin utmaning. Dessutom är barnvänligheten svårslagen – här kan barn åka i hela skidsystemet från tidig ålder.

Läs mer Alpint
Vinter - Skidåkning - ctl00_cph1_dcMain_po_1137_dc1137_pg22_puffImgL

Skidskola

Några få lektioner räcker! Det gäller både nybörjare, barn och vuxna. Grönklitts skidskola är välkänd för sin höga utlärningsnivå. Sedan några år har vi dubbla skidskolor, en för alpint och en egen för längdåkarna.


Läs mer Skidskola
Vinter - Skidåkning - ctl00_cph1_dcMain_po_104_dc104_pg10_puffImgL

Barnens skidåkning

Ett snöparadis för barn – Orsa Grönklitt har något för alla åldrar. Barnvänligheten är påtaglig och märks inte bara i backar och spår utan också genom ett generöst utbud av aktiviteter för anläggningens yngsta gäster.

Läs mer Barnens skidåkning
Vinter - Skidåkning - ctl00_cph1_dcMain_po_106_dc106_pg58_puffImgL

Skiduthyrning

Låt inte utrustningen bli ett hinder för en bra dag i backen eller spåret. I skiduthyrning finns alternativ för alla behov. Alpint, telemark, längd eller snowboard. Nyvallade, slipade och utvalda efter åkstil och kunskapsnivå.

Läs mer Hyra & Shop
_28I2146-2_585x300.jpg