Hyra av utrustning

Du registrerar dig online och har även möjlighet att boka tid för uthämtning. Klicka på respektive steg nedan för att komma vidare. Observera att endast 1 person per sällskap kan gå in.

Registrera dig

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Det är ett måste att samtliga personer som ska hyra utrustning är registrerade innan besöket.

Har du hyrt skidor hos oss tidigare? Då har vi redan dina uppgifter sparat i vårt system. Om du behöver ändra någon av uppgifterna (skostorlek, vikt, längd etc.) så behöver du fylla i samtliga fält igen. Din personprofil uppdateras då med rätt uppgifter.

Möjlighet att boka tid för uthämtning

Här bokar du en tid för att hämta ut din utrustning i skiduthyrningen. På så sätt skapar vi ett bättre flöde under dagen och minskar köbildningen. En tid gäller per sällskap.

OBS! Efter genomförd tidsbokning får du en bekräftelse skickad till din mailadress. I bekräftelsen står ditt boknings-ID, som du behöver ha nära tillhands vid ankomst för uthämtning.

 

 

För dig som förbokat tid för uthämtning:

Anmäl att du är på plats via tidsbokad kölapp via app eller fysisk kölapp. Väl på plats utanför skiduthyrningen finns en display som visar ditt Boknings-ID och när det är din tur anmäler du att du är på plats via tidsbokad kölapp via app eller fysisk kölapp. Se till att ha ditt Boknings-ID nära till hands när du väntar på din tur. 

 

Drop-in på plats vid skiduthyrningen:

För dig som inte förbokat en tid för uthämtning har möjlighet att ta en kölapp via app i telefonen eller en fysisk kölapp utanför skiduthyrningen. OBS! Du behöver registrera dig i steg 1 innan ditt besök. 

Att tänka på: 

  • Bara en person per sällskap kan komma in och hämta utrustning.
  • Det finns ingen möjlighet att testa pjäxor eller byta om inne i skiduthyrningen, detta för att minska tiden och risken för smittspridning. 
  • Vi är kontantfria – betalning sker via kort eller Swish.

Återlämning

Återlämning sker på gaveln vid skiduthyrningen. Observera att du inte behöver boka in någon tid för återlämning. Tänk på att hålla avstånd medan du väntar på återlämning av din utrustning. Efter varje kund desinficeras alltid hjälmar och stavar.

Byte av utrustning

Vid eventuellt byte av utrustning väljer du alternativ "Byte" som kölapp, via app eller fysisk kölapp.