28I3321 Stor (308065)

Sportshop & skiduthyrning

I Sporthopen finns personal med åratals erfarenhet och passion för att ge våra gäster den bästa upplevelsen i backar och spår. 

I vår sportshop och skiduthyrning hittar du utrustning för utförsåkning och längdåkning. Vi har alternativ för alla – från nybörjare till proffs. I Skiduthyrningen finns möjlighet att hyra utrustning för dig som inte äger någon eller för dig som vill testa den senaste tekniken. I Sportshopen arbetar personal med många års erfarenhet av skidservice som gärna ser till att din utrustning är på topp. I Sportshopen hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor. Skiduthyrningen och Sportshopen delar lokal, bakom Gästcenter.

Skiduthyrningen

28I2135 Stor (88798)

Tips och råd

  • Ha koll på er längd, vikt och skostorlek
  • fundera vilken typ av kategori ni vill ha på skidorna
  • Vi behöver er legitimation, telefonnummer, adress
  • Registrera era personuppgifter innan ni tar kölapp
  • Förhandsregistrera er online för ännu snabbare service

28I2146 2 Stor (88799)

Regler och förbokningar

  • Vi tar endast förbokningar på längdutrustning i kategorin vasa/tävling och på dragpulkor. Boka via mail: sportshopen@orsagronklitt.se. Uppge längd, vikt och skostorlek samt under vilken period du vill hyra.
  • Det är förbjudet att rejla med hyrskidor
  • Det är endast tillåtet att åka i spår och pister med hyrda skidor. Inte på t.ex sandade vägar.
  • Vi behöver dina personuppgifter och legitimation, checka in online eller på plats.

28I3421 Stor (308056)

Utrustning och priser

I skiduthyrningen finns ett stort utbud! Bland annat finns alpint, telemark, längd och snowboard. Även plastpulkor och snowracer finns att hyra.

Sportshopen

28I3312 Stor (238902)

Om Sportshopen

I Sportshopen finns all utrustning för en härlig dag i snön. Har du egen alpin utrustning som behöver lite kärlek? I vår skidservice ligger det åratal av erfarenhet när det gäller slipning och vallning. Vi hjälper dig så att du och din utrustning är tipp topp tills när du carvar genom manchestern – från första till sista åket. Hos oss hittar du allt från strumpor och mössor, från valla, stavar och alpina skidor.Här hittar du mängder av varor från kända varumärken som passar vårt klimat. Är du ute efter längdskidor finns enklare modeller att köpa här, på Längdcentrum hittar du ett större utbud.

28I3396 Stor (308024)

Alpin verkstad

För en lyckad och rolig upplevelse i rekommenderar vi att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service i vår välutrustade verkstad.

 

Slalomskidor

 

Glidvallning

100 kr

Stenslip Brons

400 kr

Stenslip Silver

500 kr

Stenslip Guld

600 kr

Ny montering

250 kr

Ommontering

300 kr

 

Snowboard

 

Glidvallning

100 kr

Slipning (belag, kant och valla)

600 kr

Testa först – köp sen

Går du i tankarna om att uppgradera din befintliga utrustning? I skiduthyrningen kan du testhyra alla modeller. Vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så får du dessutom minst 15% rabatt på ordinarie pris.