Stäng
Boende. stugor, lägenheter, Limbygården, Vandrarhem, Camping

Boende

Oavsett om du föredrar en mysig stuga eller en lägenhet med milsvid utsikt har vi boendet du söker.

Läs mer
Alpint

Alpin skidåkning

Det är inte svårt att hitta favoritbackar! Totalt finns det 23 nedfarter i alla svårighetsgrader, från grönt till svart. 

Läs mer
Längd

Längdskidåkning

Här finns utmärkta och omväxlande spår för alla åldrar och stilar, lagom kuperade rundor men också riktigt tuffa slingor! 

Läs mer
Vinter - Orsa Grönklitt,skidåkning, boende - ctl00_cph1_dcPuffs_po_1391_dc1391_pg996_puffImgL

Vårvinter erbjudande - boende 40%

Passa på, ta med familj eller vänner på en kort skidsemester. Vi erbjuder nu 40% på boendet i våra lägenheter med upp till 12 bäddar.  Vinter möter vår och solen värmer medan skidåkningen är som härligast. Dessa dagar är riktiga guldklimpar – det bästa

Läs mer

Påsken

Säsongens höjdpunkt börjar närma sig! Snart kommer den värmande vårsolen och fantastisk skidåkning i häpnadsväckande natur med milsvid utsikt. Vi har öppet hela påsken och påsklovet som följer och avslutar hela säsongen helgen v.14.

Välkomna till en härlig avslutning på säsongen.

Läs mer Boka boende
IMG_7767_-_original_88237.jpg
Ladda ner vår app

Ladda ner Orsa Grönklitts App

Med vår app har du all information om Orsa Grönklitt tillgänglig. Allt du behöver veta om våra längdspår och den alpina verksamheten. Du hittar, bland annat, aktuell spårstatus, liftstatus och öppettider. Du kan också tracka din personliga data och se åklängd, hastighet, höjdmeter och så vidare.

 

Läs mer

BRF Grönklittstoppen

Njut av eget boende, snösäker semester och mer tid med de du bryr dig om.
Lägenheterna består av flera sovrum med upp till 17 bäddar och två badrum med bland annat en rymlig bastu, golvvärme och ett badkar. Säkrad skidåkning och mer tid tillsammans. Strax nedanför toppen med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygden ligger de sex lägenhetshusen – alldeles intill backar och spår.

Läs mer
Vinter - Orsa Grönklitt,skidåkning, boende - ctl00_cph1_dcPuffs_po_1300_dc1300_pg991_puffImgL
Vinter - Orsa Grönklitt,skidåkning, boende - ctl00_cph1_dcPuffs_po_1134_dc1134_puffImgL

Två tigerungar är födda!

Två Amur/Sibiriska tigerungar är födda, Orsa Rovdjursparks första tigerungar.

Orsa Rovdjurspark är med sina 325 000 kvm Europas största rovdjurspark. Det här är ingen vanlig djurpark. Här lever några av världens mest utrotningshotade rovdjur i stora hägn, en unik möjlighet där du kan  betrakta djuren i deras naturliga miljö. I parken finns arterna, brunbjörn, varg, lo, berguv och järv. 

Skidskola

Läs mer »

Skipass

Läs mer »

Paketerbjudanden

Läs mer »

VR 360

Läs mer »