Hyra av utrustning

Du registrerar dig online och har även möjlighet att boka tid för uthämtning.

Restriktioner med anledning av Corona
-Endast en person per sällskap får hämta ut utrustning till hela sällskapet då vi har begränsningar på antal personer i lokalen.
- Endast 10 personer åtgången får vistas i butiken
- Endast 6 personer åtgången får vistas inne i skiduthyrningen

In English

1

Registrera dig

2

Boka tid för uthämtning

3

Hämta din utrustning

4

Återlämning och byte

Registrera dig

OBS! För att hyra skidutrustning av oss är det obligatoriskt att man registrerar sig. 

Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter. Det är ett måste att samtliga personer som ska hyra utrustning är registrerade innan besöket.

Har du hyrt skidor hos oss tidigare? Då har vi redan dina uppgifter sparat i vårt system och du kan gå vidare till steg nummer 2. Om du behöver ändra någon av uppgifterna (skostorlek, vikt, längd etc.) så behöver du fylla i samtliga fält igen. Din personprofil uppdateras då med rätt uppgifter.

Efter du har registrerat dig klickar du på Knappen nästa ovan för att komma till nästa steg - bokning av tid.

Möjlighet att boka tid för uthämtning

Här bokar du en tid för att hämta ut din utrustning i skiduthyrningen. På så sätt skapar vi ett bättre flöde under dagen och minskar köbildningen och risk för smittspridning. En tid gäller per sällskap.

OBS! Registrering är obligatoriskt för att hyra din skidutrustning, har du hyrt tidigare så finns du registrerad

OBS! Efter genomförd tidsbokning får du en bekräftelse skickad till din mailadress. I bekräftelsen står ditt boknings-ID, som du behöver ha om du vill ändra eller kontrollera din tid.

För dig som förbokat tid för uthämtning:

Anmäl att du är på plats via tidsbokad kölapp via appen q-cloud eller via en fysisk kölapp som du hittar i entrén till Sportshopen. Väl på plats utanför skiduthyrningen finns en display som visar ditt förnamn och när ditt namn blir grönt är det din tur att ta en tidsbokad kölapp vi appen eller fysisk lapp vid entrén.

Drop-in på plats vid skiduthyrningen:

För dig som inte förbokat en tid för uthämtning finns möjlighet att ta en kölapp drop-in, via app i telefonen eller en fysisk kölapp vid entrén till Sportshopen. OBS! Du behöver registrera dig i steg 1 innan ditt besök. 

Att tänka på: 

- Det finns ingen möjlighet att testa pjäxor eller byta om inne i Sportshopen, detta för att minska tiden och risken för smittspridning. Däremot finns det möjlighet att testa pjäxor i tältet utanför Sportshopen.

- Vi är kontantfria – betalning sker via kort eller Swish.

Restriktioner med anledning av Corona:

-  Endast en person per sällskap får hämta ut utrustning till hela sällskapet då vi har begränsningar på antal personer i lokalen.
- Endast 10 personer åtgången får vistas i butiken
- Endast 6 personer åtgången får vistas inne i skiduthyrningen

Återlämning

Återlämning sker på gaveln vid skiduthyrningen. Observera att du inte behöver boka in någon tid för återlämning. Tänk på att hålla avstånd medan du väntar på återlämning av din utrustning. Efter varje kund desinficeras alltid hjälmar och stavar.

Byte av utrustning

Vid eventuellt byte av utrustning väljer du alternativ "Byte" som kölapp, via app eller fysisk kölapp.