glada manliga skidåkare

Skidtestar-helg

Helgen 10-12 december är det inte bara alpinpremiär i Orsa Grönklitt, utan även skidtestardagar på stadion vid Längdcentrum.

startdatum: 2021-12-10 slutdatum: 2021-12-11

Välkomna till två inspirerande dagar, då flera utställare besöker oss och ni har chans att ställa frågor och testa på lite olika produkter. Utställarna är på plats fredag och lördag 10-11 december kl. 10.00-17.00.

Utställare

Vasaloppet

Vasaloppet finns på plats för att informera om sina kommande lopp och ger även ut en rabattkod på 20% till vinterns lopp (exkl. Vasaloppet och Stafettvasan.)

Dem bjuder även på blåbärssoppa och vasaloppsbulle, så långt lagret räcker.

Hestra

Hestra är ett mycket populärt märke som de tillverkar några av marknadens bästa skidhandskar och vantar.

Madshus

Madshus är den tillverkare av skidor som funnits längts på marknaden av nuvarande företag inom branschen. Än idag står Madshus starka som ett av världens ledande företag inom längdskidåkning och ligger i framkant när det gäller innovation och utveckling inom området. 

Under fredag och lördag har ni chans att testa på skidor från Madshus.

Salomon

Salomons skidutrustning är kända för att hålla hög kvalitét. Salomon har ett enormt urval av skidor frånpuderskidor och touringskidor till pistskidor och tävlingsskidor. Alla har den senaste tekniken, materialen och designen.

Under fredag och lördag har ni chans att testa på skidor från Salomon!

Fischer

Skidmärket Fischer är ett av världens mest åkta märken och dem producerar idag över en miljon par skidor årligen, vilket gör dem till en av världens största tillverkare av skidor. Fischer är känd för att vara i framkant vad gäller utveckling och senaste teknologin av längdskidor. 

Passa på att testa skidor från Fischer under fredagen och lördagen!

Atomic

Atomic grundades 1955. Hemligheten bakom deras framgång sägs vara att många anställda kommer från området i Alperna och har vuxit upp med skidåkning, lever och andas sporten. För Atomic handlar det om att utrustningen ska hjälpa varje enskild skidåkare att få den optimala skidupplevelsen.

Under fredag och lördag finns det chans att testa på skidor från Atomic.

Swix

Swix är en norsk tillverkare av skidprodukter, bland annat skidvalla, skidstavar och skidkläder. 

Välkomna upp och se deras produkter.

Lillsport

LillSport har tillverkat handskar för skidåkare sedan 1984. LillSport är kända för sin kvalitet och att driva utvecklingen framåt gällande materialval och passform. Idag används handskar från LillSport av flera landslag och landslagsåkare och genom åren har LillSport burits av åkare som Gunde Svan, Torgny Mogren, Thomas Wassberg, Marcus Hellner och Charlotte Kalla.

Under helgen finns dem på plats och visar upp sina handskar.

Coxa

Coxa finns på plats och visar upp sina vätskebälten.

Enervit

Enervit finns på plats och visar upp sina produkter.

KV+ stavar

KV+ tillverkar stavar för längdskidåkning. Ett märke som syns på varje världscupstävling och på flera landslagsskidåkare.

Passa på att testa stavar från KV+ under helgen!

Uppdatera din utrustning inför säsongen på Längdcentrum

Paketpris

5 299 kr

V4A8021 Edited

Skidpaket Fischer

Paketpris

5 899 kr

V4A8028 Edited

Skidpaket Salomon

Paketpris

1 699 kr

5V4A8053 Edited

Skidkläder

20 % rabatt

V4A8045 Edited

Swix Dunjacka

Längdåkare i solnedgången

Trygga vinterns skidåkning med ett säsongskort

Ditt säsongskort köper du smidigt direkt i vår webbshop. Efter genomfört köp får du ett värdebevis skickad till din mail. För att hämta ut ditt färdigladdade säsongskort scannar du QR-koden i mailet i vår Pick-Up Box utanför Gästcenter eller besöker något av våra försäljningsställen.

I webbshopen har du även möjlighet att ladda på ditt befintliga Axesskort med en WTP-kod. Efter att du laddat korten kan du ge dig direkt ut i spåret!

Familj på slalomskidor som står tillsammans nedanför en alpinbacke

Alpinpremiär

Lördag den 11 december är det äntligen dags för vår skidpremiär för alpint!