Stäng

Sportshopen

Sportshopen har stängt under sommaren. En del varor flyttar vi upp till Längdcentrum, välkomna dit!


Brett sortiment för snösport 

Vi har ett stort och brett utbud av allt man kan behöva för att ha roligt på och i snö som t.ex. skidutrustning, kläder, handskar, mössor, strumpor, valla, hjälmar, skydd, goggles och pulkor m.m.

Vi har kläder från Kari Traa, Skhoop, Kask, Ulvang och Lindberg. 
Nytt för i år är kläder till både vuxen och junior från Burton.

Skidservice - ett hantverk

För en lyckad och rolig upplevelse i pisterna rekommenderar vi att ni lämnar in era skidor för service i vår välutrustade verkstad. Lämna skidorna före stängning så har du dem nyslipade och nyvallade till morgonen efteråt – enkelt, smidigt och garanterat resultat. För oss är skidservice ett hantverk.

Rengörning, slipning och vallning

Stenslip och Hotbox används för effektiv glidvallning. Lämna gärna in dina alpinskidor i Sportshopen för service innan du kör igång. Allt blir så mycket roligare med bra material. Slipning och vallning i toppmoderna maskiner. Mätta skidorna i vår Hotbox - enkelt, smidigt och garanterat resultat!

Testa utrustningen innan du köper

Går du i tankarna om att uppgradera din utrustning så har du ett ypperligt tillfälle via vår skiduthyrning. Alla modeller som vi säljer går att testhyra, vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så har man alltid minst 15 % rabatt på ordinarie priser. Ta chansen att göra ett bra köp genom att testa utrustningen först.


P1030175.JPG