Boendeguide

Välkommen till Orsa Grönklitt, här finner du ett boende som passar dig. Genom vår boendeguide får du en översikt över våra olika boendetyper och områden. Kanske är det den mysiga stugan med skogen runt knuten ni drömmer om, eller den lite större lägenheten högre upp i Orsa Grönklitt med utsikt över de blånande bergen. Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till vår centralbokning. Kontaktuppgifter hittar du här.

Kartan nedan är interaktiv! Klicka dig gärna runt för att läsa mer om respektive område.

5V4A0628 2

Tryggare bokningsvillkor med förlängd avbokningstid till 7 dagar före ankomst

Nu förlänger vi avbokningstiden fram till 7 dagar före ankomst för dig som har bokat boende med vårt avbeställningsskydd. Avbeställningsskyddet kostar 395 kr och de uppdaterade villkoren gäller för alla ankomster fram till 31/10 2021.

Hur vill du bo?

28I7129 Stor (108885)

Stugor

Det finns fem olika stugbyar i Orsa Grönklitt: Blåbärsbyn, Centrumbyn, Toppbyn, Rovdjursbyn och Skogsbyn. Genuina timmerstugor eller nybyggda moderna stugor med milsvid utsikt. Stugorna ligger utspridda över anläggningen så att alla kan hitta en plats som passar just dem. Stugalternativen är många de finns i flera olika varianter med allt från fyra bäddar och upp till 24 i Limbygården.

28I7169 Stor (108888)

Lägenhet/parhus

Strax nedanför toppen i Orsa Grönklitt med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygdens blånande berg ligger anläggningens lägenheter. De består av 8 till 16 bäddar med praktisk inredning, bastu och balkong.
Direkt utanför dörren ligger spåren och Toppstugan finns på bekvämt gångavstånd.

28I7150 Stor (108869)

Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger centralt i Orsa Grönklitt och är, i och med närhet till spår, backar och vildmarken, en perfekt utgångspunkt för en aktiv semester.

28I7173 Stor (108882)

Limbygården

Mysig dalastuga i kingsize-format med alla tänkbara faciliteter. Med plats för 24 nattgäster är Limbygården perfekt för lite större sällskap och konferenser. Här finns traditionellt dalahantverk och modern teknik i en harmonisk kombination. Limbygården är bl.a. utrustat med ett stort kök och relaxavdelning.

28I8861 Stor (196967)

Camping

Med ett av Orsa Grönklitts bästa lägen strax ovanför centrum ligger campingen. Perfekt för dig som reser med eget ekipage men ändå vill ha njuta av en storslagen semester nära vildmarken.

Klicka här för att se campingkarta